×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σούπερ Σαρωνικός!

Σούπερ Σαρωνικός!

Με εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη επικράτησε 5-1 της Δόξας Ποντίων

από
στις 19/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ. 5-1

Μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Σαρωνικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής επικράτησε με 5-1 της Δόξας Ποντίων. Η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και έφτασε άνετα στη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Οι Αναβυσσιώτες, ύστερα απ αυτό το τρίποντο, ανέβηκαν στην 7η θέση με 27 πόντους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και είχαν δοκάρι στο 15' με σουτ του Τσομπανάκη. Η Δόξα Ποντίων με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν και τα κατάφερε μόνο στο πρώτο 25λεπτο.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Σαρωνικός άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής του Τσομπανάκη, ενώ το 2-0 ήλθε στο 60' από νέο σουτ, αυτή την φορά του Λέμε. Το 3-0 σημείωσε στο 67' ο Κοεχλέρ και το 4-0 στο 72' ο Κοντογιαννόπουλος. Η Δόξα μείωσε προσωρινά με τον Μαβίδη (78'), ενώ το τελικό σκορ υπέρ του Σαρωνικού διαμόρφωσε στο 83' ο Κατσίκης με κεφαλιά από σέντρα του Μαλατάνου.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Περδίκης, Τσέλιος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ : Καραλής, Μαλατάνος, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάννης, Λέμε, Κοεχλέρ, Χαρίτος (73' Χρήστου), Κοντογιαννόπουλος (72' Βελετάκος), Τσομπανάκης.

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ.: Γκιόλας, Θεοδώρου, Σιρινίδης, Κουλέλης (87' Μιχαηλίδης), Ρούντος, Βενετικίδης, Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης, Χριστιανίδης (67' Τσαλίδης), Σονίδης (63' Αντωνιάδης).