×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Έπιασαν» κορυφή οι Νικητές!

«Έπιασαν» κορυφή οι Νικητές!

Επικράτησαν 2-1 του Αμφιάραου και συγκατοικούν στην πρώτη θέση με τη Νίκη Δροσιάς – Η δράση στη Γ' κατηγορία

από
στις 20/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ - ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 2-1

Αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά, οι Νικητές κατάφεραν να επικρατήσουν 2-1 του αξιόμαχου Αμφιάραου, κι έτσι έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τη Νίκη Δροσιάς που είχε ρεπό σ' αυτή την 12η αγωνιστική. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Ανθούσας η οποία μετά τη διακοπή των εορτών έχει το μεγάλο ντέρμπι στη Δροσιά...

Οι Νικητες ξεκίνησαν πολύ δυνατά και μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο ο Μπλέτα έχασε μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο υπόλοιπο α ημίχρονο η ομάδα των γηπεδούχων είχε την πρωτοβουλία μέχρι που στο 42' Λεμονής και Μπλέτα συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκόρ.

Στην επανάληψη, η υπεροχή των Νικητών συνεχίστηκε με χαμένες ευκαιρίες των Παππά, Καρναβιά που έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 72' ύστερα από κούρσα 50 μέτρων ο Μπλέτα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κοσκολό που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Η ομάδα του Καλάμου μείωσε σε 2-1 στο 86' λεπτό με σούτ μέσα απ την περιοχή.

Διαιτητές: Ντόστης, Πολίτης, Γκούγκαρης

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ: Τοντισάκης, Τζούφι, Παπαπέτρου (65' Παπανικολόπουλος), Θεοχαρίδης, Καρναβιάς, Κοσκολός, Σέχου (59' Κουλούτζος), Γεράνης, Θανάσης Λεμονής, Παππάς, Μπλέτα.

***Σε άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει σίγουρα η εντυπωσιακή νίκη της Δόξας Αγίας Άννας με 5-0 απέναντι στον Αστέρα Γλ. Νερών, αλλά και το διπλό του Εθνικού Νέας Μάκρης μέσα στον Πανσταυραϊκό. Μεγάλη νίκη πήρε και ο Μαύρος Αετός (1-5 στο Συκάμινο), ενώ το Καπανδρίτι επιβλήθηκε 2-1 του Γραμματικού.