×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Συμφωνία-έκπληξη με Μιχάλη Καβαλιέρη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Συμφωνία-έκπληξη με Μιχάλη Καβαλιέρη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

«Σουπερλιγκάτος» προπονητής αναλαμβάνει το τιμόνι των «ερυθρόλευκων»

από
στις 21/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει εμπειρίες και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, αναθέτουν οι διοικούντες του Ολυμπιακού Λαυρίου το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Όπως ενημερωθήκαμε, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με τον «Σουπερλιγκάτο» κόουτς Μιχάλη Καβαλιέρη κάτοχο διπλώματος UEFA Pro, ο οποίος βεβαίως έχει εργαστεί μεταξύ άλλων επί σειρά ετών σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός, ως πρώτος βοηθός του Τάκη Λεμονή.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σπουδαία συμφωνία των ανθρώπων του Ολυμπιακού Λαυρίου, οι οποίοι με συντονισμένες κινήσεις κλείνουν σε χρόνο... dt το «προπονητικό», μετά το διπλό διαζύγιο βέβαια που προέκυψε με Δημητρόπουλο-Φαράκο.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Καβαλιέρη που σήμερα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα του Ολυμπιακού Λαυρίου, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άτλαντα Κυψέλης και μετά τον ΑΣ Παπάγου που ακολούθησε, έφτασε να αγωνίζεται στον Λεβαδειακό από το 1986 μέχρι το 1992. Μάλιστα, για μια τετραετία, από το 1988 μέχρι το 1991 αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική με την ομάδα της Βοιωτίας. Αγωνίστηκε επίσης με τα χρώματα των Ατρόμητου Αθηνών, Δόξας Βύρωνα, Παναιγιάλειου, και Βύζαντα Μεγάρων.

Ως προπονητής, την τελευταία δεκαετία έχει περάσει από τους πάγκους του Ολυμπιακού Πειραιώς, της Ξάνθης, της Ομόνοιας Λευκωσίας (και ως τεχνικός διευθυντής για μια σεζόν), του Πανιωνίου, του Παναιτωλικού και του Λεβαδειακού, ως πρώτος βοηθός του Τάκη Λεμονή.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 15:51