×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Κεραυνός τίμησε την ιστορία του!

Ο Κεραυνός τίμησε την ιστορία του!

Σε μια σεμνή γιορτή, η διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας τίμησε ανθρώπους που υπηρέτησαν τον σύλλογο

από
στις 30/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας, η οποία απέδειξε πως γνωρίζει καλά να τιμά την ιστορία του συλλόγου. Σε μια σεμνή τελετή, λοιπόν, χθες το βράδυ στο Diverso, τιμήθηκαν τρεις άνθρωποι οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα κι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στον Κεραυνό.

Αναλυτικά, τιμήθηκε ο αείμνηστος ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ, που επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την ομάδα από όλες τις θέσεις ευθύνης, και πρόσφερε όλη την δύναμη της ψυχής του. Για τον ιστορικό παράγοντα του Κεραυνού, που δεν βρίσκεται στη ζωή, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Άκης Θηβαίος, ο οποίος και εκείνος έχει γράψει την δική του ιστορία...

Από εκεί και πέρα, τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ, παλαιμαχο ποδοσφαιριστή /προπονητή της ομάδας, που αποτέλεσε τον δημιουργό των Ακαδημιών του Κεραυνού, βγάζοντας παίκτες που τίμησαν την πόλη στις εθνικές κατηγορίες (Προκόβας, Πέτσης, Ζορντος, Λαγωνικάκης, Πετούρης, Μπάτρης κ.α.)...

Η διοίκηση του Κεραυνού τίμησε και τον ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΑΓΓΗ, που κατά γενική ομολογία, μαζί με ελάχιστους ανθρώπους δίπλα του, ξαναδημιούργησαν τις ακαδημίες του Κεραυνού, βάζοντας τις βάσεις ώστε η συνέχεια να είναι ευκολότερη για τη νυν διοίκηση, η οποία έχει σκοπό την εκτόξευση των τμημάτων υποδομής.

Στην χθεσινή εκδήλωση το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Κεραυνού, παρουσία του προέδρου και Δημαρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, ενώ ο κ. Γιάννης Αδάμης που φυσικά ήταν και εκείνος παρών τόνισε για τους ανθρώπους που βραβεύτηκαν: «Τους ευχαριστούμε, και πιστεύουμε ότι πάντα θα υπάρχουν μιμητες, για το ιστορικοτερο ποδοσφαιρικό σωματείο της ανατολικής Αττικής, τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ».