×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Βόμβα» μεγατόνων: Ο Ολίσε στον Ολυμπιακό Λαυρίου!

«Βόμβα» μεγατόνων: Ο Ολίσε στον Ολυμπιακό Λαυρίου!

Μεγάλη υπέρβαση των «ερυθρόλευκων» που πήραν τον 36χρονο Νιγηριανό μέσο από τη Δόξα Δράμας

από
στις 02/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφική προσθήκη κατάφερε να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός Λαυρίου το βράδυ της Δευτέρας (2/1), ανακοινώνοντας τον Εγκούτου Ολίσε. Ο 36χρονος Νιγηριανός μέσος, που ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» -που έκανε τρομερή υπέρβαση- και πλέον μετακομίζει από τη Δράμα στη Νεάπολη!

Αναμφίβολα, η μεταγραφή του Ολίσε ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ο οποίος βάζει στην μηχανή του έναν παίκτη υψηλότατων προδιαγραφών, με παραστάσεις και εμπειρίες επιπέδου... Πρέμιερ Λιγκ (έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην QPR). Το σημαντικό, δε, για τους Λαυριώτες είναι πως κλείνουν έναν παίκτη ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της Δόξας Δράμας, ομάδας που πρωταγωνιστεί στον τέταρτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολίσε έχει αγωνιστικό ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του, που σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη κλάση του τον καθιστούν παίκτη διαφοράς. Όσον αφορά, τώρα, το πως πείστηκε ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί σε τοπικό επίπεδο και στον Ολυμπιακό Λαυρίου, τη δουλειά του... ψησίματος ανέλαβε ο Φώτης Μαραγκός. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας και γνωστός μάνατζερ, ήταν εκείνος που -με τις επαφές και τις γνωριμές του- χειρίστηκε τη δύσκολη υπόθεση και με προσωπικές κινήσεις την έβγαλε εις πέρας.

Φυσικά, από τη στιγμή που πείστηκε ο Ολίσε για την προοπτική του Ολυμπιακού Λαυρίου, στη συνέχεια... ανέλαβε δράση η οικογένεια Τσίκλου και ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Δράκος που αποφάσισαν να κάνουν την οικονομική υπέρβαση ντύνοντας στα «ερυθρόλευκα» τον Νιγηριανό άσο. Ο Εγκούτου Ολίσε γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου, αγωνίστηκε στην Νανσί, στην Λουχάνς, στην Μπουβέ, στην Γκρενόμπλ, στην Λα Λουβιέρ, ενώ το 2006-2007 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και μετακόμισε στην QPR της Πρέμιερ Λιγκ. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε στην Μονπελιέ με εξαιρετική σεζόν και το 2008 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού. Από εκεί και πέρα, αγωνίστηκε σε Α' Β' Γ' Εθνική με τις φανέλες των Εργοτέλη, Παναχαϊκής, Ολυμπιακού Βόλου, Πανηλειακού, Καλαμαριάς και Πανσερραϊκού.

Φέτος το καλοκαίρι μετακόμισε στη Δόξα Δράμας η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχοντας γεμάτη μισή σεζόν από συμμετοχές. Η νέα πρόκληση στην καριέρα του Ολίσε είναι ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος βέβαια στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Γ' Εθνική. Και αυξάνει τις πιθανότητες να το πετύχει, φέρνοντας τέτοιας ποιότητας παίκτες.

ΦΩΤΟ: Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Λαυρίου Εγκούτου Ολίσε μαζί με τον Γενικό Αρχηγό του Ολυμπιακού Λαυρίου Νίκο Μούργο.