×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δόξα Ποντίων: Η «διαστρέβλωση της αλήθειας» και η πραγματικότητα

Δόξα Ποντίων: Η «διαστρέβλωση της αλήθειας» και η πραγματικότητα

Η Δόξα Ποντίων απαντά σε δημοσίευμα μιλώντας για «διαστρέβλωση της αλήθειας», σχετικά με την απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα - Διαβάστε την επιστολή που έφτασε στην ΕΠΣΑΝΑ

από
στις 03/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Με επιστολή της που απέστειλε στην ΕΠΣΑΝΑ το μεσημέρι της Δευτέρας (2/1), η διοίκηση της Δόξας Ποντίων Αχαρνών, γνωστοποίησε την απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας ανδρών! Οι λόγοι που οδήγησαν τους διοικούντες της Δόξας να πάρουν αυτή την απόφαση είναι καθαρά οικονομικοί, κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από το επίσημο έγγραφο που έφτασε στην Ένωση, όσο κι από τους ίδιους τους Πόντιους.

Η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και προσωπικά ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαρένης είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως έκανε σημαντική προσπάθεια κι ήταν αποφασισμένος να παράξει βοήθεια στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να κατεβαίνει στα παιχνίδια. Η απόφαση των Πόντιων, ωστόσο, ήταν οριστική και πλέον το σωματείο θα αγωνίζεται μόνο στα πρωταθλήματα των υποδομών. Να σημειώσουμε πως η Δόξα Ποντίων για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε και ανακοίνωση, μέσω της οποίας μάλιστα απαντά σε δημοσίευμα-blog.

Αναλυτικά:

«Κύριε Κοτσώνη,

Ως συνήθως διαστρεβλώνετε τα πραγματικά γεγονότα. Ουδέποτε η διοίκηση της Δόξας Ποντίων Αχαρνών διαμαρτυρήθηκε στο υπάρχον Δ/Σ της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και ουδέποτε μας αγνόησαν. Τουναντίον, όταν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. κύριος Δημήτριος Γιαρένης έμαθε τη προηγούμενη εβδομάδα για το πρόβλημα μας, επικοινώνησε μαζί μας, προσφεροντάς μας λύσεις. Ωστόσο, η απόφαση μας ήταν ειλημμένη και δεν μπορούσε να αλλάξει.

ΥΓ. Τελικά κύριε Κοτσώνη, τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο. Ούτε και οι μηδέν ψήφοι που σας <<τίμησαν>> τα σωματεία της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.».

«Οικονομικοί οι λόγοι, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ»

Η επιστολή που έφτασε στην ΕΠΣΑΝΑ από τη Δόξα Ποντίων: «Κύριε πρόεδρε, λόγω της οικονομικής κρίσης και δυσχερειών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας κάνουμε γνωστό ότι η ομάδα ανδρών που αγωνίζεται στη β' κατηγορία της Ένωσης ΕΠΣΑΝΑ, θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, καθότι όπως σας αναφέρουμε στην εισαγωγή της επιστολής, δε δυνάμεθα να ανταποκριθούμε στις οικονομικές απαιτήσεις από σήμερα έως το τέλος της σεζόν. Το τμήμα υποδομής συνεχίζει κανονικά να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να εμπιστεύεται την υπάρχουσα διοίκηση ΕΠΣΑΝΑ».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 10:21