×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Από τους Νικητές Ανθούσας στην... Εθνική!

Από τους Νικητές Ανθούσας στην... Εθνική!

Πρόκειται για τον 18χρονο αμυντικό του Ατρόμητου Μαρίνο Παπαδογιωργάκη, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στους Νικητές

από
στις 13/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες των Νικητών Ανθούσας είναι εξαιρετική, με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα. Το έργο των τμημάτων υποδομής μάλιστα, κατά περιόδους, αποφέρει καρπούς, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να κάνουν το μεγάλο άλμα. Ένα από τα πιο τρανά παραδείγματα είναι και ο 18χρονος αμυντικός Μαρίνος Παπαδογιωργάκης, ο οποίος ανήκει στον Ατρόμητο και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση των Νικητών:

H οικογένεια των Νικητών αισθάνεται υπερήφανη που ένα δικό της παιδί φοράει πλέον την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Πρόκειται για το Μαρίνο Παπαδογιωργάκη,18 ετών, κεντρικό αμυντικό της ΠΑΕ Ατρομήτος Αθηνών, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία των Νικητών.

Με την καθοδήγηση του Δ/ντη της Ακαδημίας Ηλία Καραπιπέρη και του προπονητή Βασίλη Λιούλου, έκανε τα πρώτα αλλά σημαντικά ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα μας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ το 2012. Ταυτόχρονα, είχε συμμετοχές στις προεθνικές ομάδες της Ένωσης πριν μεταγραφεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και από το καλοκαίρι στην ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η συμμετοχή του πλέον στην Εθνική Ελλάδος ( U-18) και μάλιστα ως αρχηγός, αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών του Μαρίνου, της οικογένειά του που τον στήριξε και τον στήριζει, αφού εκτός από εξαίρετος ποδοσφαιριστής είναι και ένας συγκροτημένος χαρακτήρας. Παράλληλα αποτελεί εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερες προσωπικές επιτυχίες. Συγχαρητήρια!!!

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 16:49