×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Όλα δουλεύουν «ρολόι» στον Κάλαμο!

Όλα δουλεύουν «ρολόι» στον Κάλαμο!

Η ισχυρή διοίκηση με Δέδε-Παπαδημητρίου και ο κόουτς Μάκης Ράπτης στοχεύουν ψηλά – Έκοψαν την πίτα τους στον Αμφιάραο, έκαναν και το «μπαμ» με Γκλιάτη!

από
στις 20/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Εξαιρετικά είναι τα νέα που έρχονται από τον Αμφιάραο Καλάμου, σχετικά με τις προθέσεις της διοίκησης για την ισχυροποίηση της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την αναγέννηση του σωματείου, είναι να χτιστεί ένα σύνολο ισχυρό που με τις κατάλληλες κινήσεις το καλοκαίρι θα χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Ηγέτης αυτής της προσπάθειας, αναφορικά με το διοικητικό κομμάτι, είναι ο αντιδήμαρχος Καλάμου Κώστας Δέδες ο οποίος έχει και την οικονομική δυνατότητα και το πάθος για να τρέξει τον Κάλαμο και να τον φτάσει σε άλλα επίπεδα, ενώ από κοντά είναι και ο Χρηστος Παπαδημητρίου (νυν πρόεδρος). Βασικός παράγοντας βέβαια και ο κόουτς του ανδρικού τμήματος Μάκης Ράπτης, ο οποίος είναι εκείνος που συμμάζεψε αγωνιστικά τον σύλλογο και βρίσκεται ήδη σε επαφές με παίκτες υψηλού επιπέδου για να τους φέρει στον Κάλαμο.

Ήδη, μάλιστα, το πρώτο μεταγραφικό μπαμ είναι γεγονός για τον Αμφιάραο, καθώς ανακοινώθηκε η επιστροφή  του Γιάννη Γκλιάτη. Ο 31 ετών έμπειρος και καταξιωμένος σέντερ-μπακ, επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Θα βοηθήσει τον Αμφιάραο στο νέο του ξεκίνημα. Πρόκειται για ποιοτική μεταγραφή, δεδομένου ότι ο Γκλιάτης έχει αγωνισθεί την τελευταία δεκαετία στον Αμφιάραο, το Κρυονέρι, τον Ωρωπό και πάλι στο Κρυονέρι.

Από εκεί και πέρα, σε όμορφο και οικογενειακό κλίμα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αμφιάραου έκοψε και την πίτα του στο Cafe Πλατεία, με την ευχή όλων ο σύλλογος να έχει από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες!