×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Με χαρακτήρα και... Γκαβασιάδη ο Ολυμπιακός Λαυρίου! (video)

Με χαρακτήρα και... Γκαβασιάδη ο Ολυμπιακός Λαυρίου! (video)

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννη Γκαβασιάδη (2 γκολ), η ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη νίκησε 2-1 την Ατλαντίδα, βγάζοντας αντίδραση μετά το σοκ της περασμένης αγωνιστικής

από
στις 21/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2-1

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε το σοκ της περασμένης εβδομάδας ο Ολυμπιακός Λαυρίου. Κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, οι «ερυθρόλευκοι» βγάζοντας χαρακτήρα και μέταλλο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκαβασιάδη, ο οποίος «χτύπησε» δις και έφτασε τα 12 γκολ φέτος, όντας ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Η ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη, ύστερα από τη σημερινή νίκη μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αήττητο (με ματς λιγότερο τα Σπάτα) στους δύο πόντους και παραμένει γερά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και της ανόδου που είναι ο μεγάλος στόχος. Όσον αφορά την Ατλαντίδα του Βαγγέλη Χαντέ, στάθηκε πολύ καλά στο Γ. Ραφιάς, ήταν απειλητική, αλλά της έλειψε το καθαρό μυαλό και η ουσία, έχοντας ίσως και το μυαλό της περισσότερο στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης που ακολουθεί (με την Λαυρεωτική στο ίδιο γήπεδο).

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα του είχε αρκετό ενδιαφέρον και ήταν αμφίρροπο, με τον Ολυμπιακό Λαυρίου -παρά την απουσία του Ολίσε- να ελέγχει στο μεγαλύτερο διάστημα την μεσαία γραμμή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 22', όταν από εξαιρετική σέντρα του Βασιλείου ο Γκαβασιάδης πετάχτηκε στο ύψος του πέναλτι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Ατλαντίδα, προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δυο-τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες για ισοφάριση, με αποκορύφωμα το διπλό δοκάρι στη φάση του 26': Αρχικά ο Χρυσάφης εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Τικταπανίδη, ενώ ο Μπούμπας που πήρε το ριμπάουντ με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και αουτ. Η τελευταία καλή στιγμή του α' μέρους ανήκε στον Ολυμπιακό Λαυρίου με κεφαλιά άουτ του Τσίκλου, από φάουλ του Μουστόγιαννη.

Στην επανάληψη οι Λαυριώτες προσπάθησαν να παγώσουν τον ρυθμό και τα κατάφεραν, ελέγχοντας το παιχνίδι. Η Ατλαντίδα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένα και μακρινά σουτ του Χρυσάφη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 90', όταν ο Μουστόγιαννης έκανε τρομερή προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά βρίσκοντας τον Γκαβασιάδη κι αυτός με άψογη κεφαλιά έκανε το 2-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο για τους γηπεδούχους. Η Ατλαντίδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις (92') στο τελικό 2-1 με κεφαλιά του Κούτρου, μετά από φάση διαρκείας.

***Κορυφαίος του αγώνα ο Γιάννης Γκαβασιάδης με τα δύο υπέροχα γκολ που πέτυχε, διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου οι Τσίτσης, Μουστόγιαννης και Βασιλείου ***Για την Ατλαντίδα διακριθέντες οι Μαλάι-Χρυσάφης ***Καλή η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου και των βοηθών Καραθανάση-Πολυχρονιάδη ***Παρών στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος, ο αρχιδιαιτητής Πέτρος Κόνιαρης, ο Τεχν. Διευθυντής των Μικτών Μιχάλης Κατσίμπας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατζής, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Τσεβάς, ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής Βασίλης Πολύμερος και ο Τάκης Λεμονής που βρέθηκε στο Γ. Ραφιάς για να δει την ομάδα του μέχρι πρότινος συνεργάτη του Μιχάλη Καβαλιέρη

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Καραθανάσης, Πολυχρονιάδης

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (Αργύρης Πουλάκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Τσίτσης, Μπουγάτσιας (70' Μπεργιάννης), Κοντογιάννης (65' Μάριος Καραγιάννης), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Έλενας (82' Καρύδης).

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Οικονόμου, Κουλίρα, Καρποντίνης (82' λ.τρ. Πούλιος), Μπούμπας, Κόντι, Μαλάι, Καλιαμπάκας (59' Κούτρος), Χρυσάφης, Πανόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 22:26