×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Βαθμό στα Καλύβια με γκολάρα Ιορδανίδη ο Παθιακάκης!

Βαθμό στα Καλύβια με γκολάρα Ιορδανίδη ο Παθιακάκης!

Με τρομερό χτύπημα φάουλ στο 90', ο πολύπειρος άσος ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ

από
στις 21/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-1

Ματς για γερά νεύρα στα Καλύβια ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που χτυπάνε την άνοδο, με τον Παθιακάκη να ισοφαρίζει στο 90' με τρομερό φάουλ... Α' Εθνικης του Νίκου Ιορδανίδη!

Τα Καλύβια του Θανάση Πετούρη, που μπήκαν καλύτερα, είχαν προηγηθεί στο 10' με τον Μάτι. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, πίεσαν, είχαν ευκαιρίες και εν τέλει ισοφάρισαν (1-1) στο φινάλε.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα παιχνίδι όπου τα Καλύβια μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πατούσαν πιο γερά στο πρώτο τέταρτο. Εκεί, σε αυτό το διάστημα, άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Μάτι, ενώ είχαν κι άλλη μια καλή στιγμή με τον Οικονομίδη. Ο Παθιακάκης μετά το πρώτο τέταρτο και το μουδιασμένο ξεκίνημα, ανέβασε την απόδοση του και έψαξε την ισοφάριση. Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο α' μέρος αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Γαλανάκη.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αρχικά είπε όχι σε φάουλ του Ασημάκη (35'), ενώ στο 40' έκανε τρομερή επέμβαση σε νέο κτύπημα φάουλ, αυτή την φορά του Ρόμπολα! Μ' αυτά και μ' αυτά το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη τα Καλύβια οπισθοχώρησαν ακόμα περισσότερο, ενώ δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα καθόλου στην κατοχή τους, αποτέλεσμα του ασφυκτικού πρέσινγκ που ασκούσε ο αντίπαλος.

Ο Παθιακάκης όσο περνούσε η ώρα ρίσκαρε όλο και παραπάνω, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 65' και στο 70'. Αρχικά απείλησε με σουτ του Τασιούδη (ο Γαλανάκης ήταν και πάλι εκεί) κι εν συνεχεία με τον Αγγελίνα (η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ). Η πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς εν τέλει στο 90', χάρη στην μεγάλη κλάση του Νίκου Ιορδανίδη. Ο πολύπειρος επιθετικός που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, σκόραρε με τρομερό χτύπημα φάουλ από τα 30 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του ανίκητου μέχρι εκείνη την ώρα Γαλανάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

***Ο ΠΑΟ Καλυβίων εκφράζει παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Μαλαμά ***Ο Παθιακάκης ευχαριστεί τη διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων για την φιλοξενία ***Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, με το κάλεσμα της διοίκησης των Καλυβίων να αποφέρει καρπούς ***Διακριθέντες για τα Καλύβια οι Γαλανάκης, Χριστόπουλος και Πασκάλι ***Τρομερό ματς έκανε για τον Παθιακάκη ο 17χρονος Μπούτιβας, που αν και αριστεροπόδαρος αγωνίστηκε δεξιός μπακ-χαφ και τα πήγε περίφημα, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους ***Διακριθέντες επίσης για τους φιλοξενούμενους ο Ρακιντζόπουλος και φυσικά ο Ιορδανίδης που ήταν καθοριστικός

Διαιτητές: Μαλαμάς, Γουρνιάς, Τσαλίκογλου

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Γαλανάκης, Πασκάλι, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Μάτι, Αλεξίου, Οικονομίδης (60' λ.τρ. Ντίνος), Ζατσελάρι, Πλάκα (80' Καραγιάννης).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Μπούτιβας, Ρακιντζόπουλος, Τσίγκος (75' Γκάτσος), Κωστής, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Ασημάκης (52' Γιώτης), Αρβανιτάκης, Τασιούδης, Γερογιάννης (61' Ιορδανίδης).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 22:20