×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Γερά στο κόλπο της ανόδου η Βουλιαγμένη!

Γερά στο κόλπο της ανόδου η Βουλιαγμένη!

Η ομάδα του Μανώλη Καπίρη νίκησε 3-0 τον Γέρακα και έπιασε τετράδα

από
στις 21/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ 3-0

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να ανεβαίνει η Βουλιαγμένη του Μανώλη Καπίρη, που επικράτησε 3-0 και του Γέρακα και χτυπάει άνοδο! Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟΒ, ο οποίος πλέον -ύστερα από 18 αγωνιστικές- βρίσκεται στην τετράδα και έχει μπει γερά στο κόλπο... Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γέρακας στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο και περιόρισε αρκετά τα ατού των γηπεδούχων.

Η Βουλιαγμένη, που είχε την πρωτοβουλία, απείλησε στο 25' με το δοκάρι του Χαλκιά, ενώ άσκησε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Εν τέλει, η υπεροχή των γηπεδούχων, που ήταν καλύτεροι και πιο πιεστικοί, απέφερε καρπούς στο 60', όταν από προσπάθεια του Πουλάι και ωραίο γύρισμα, ο Λάμπρος Μαντακίδης με σουτ έκανε το 1-0. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 75', όταν ο Φελέσκουρας δέχτηκε ένα μαρκάρισμα, αντέδρασε και εξύβρισε τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα ο Μανιώτης να του δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Γέρακα να αναγκάζεται να παίξει στο τέρμα με τον... Ζούρα, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι τρεις αλλαγές.

Η αποβολή του Φελέσκουρα, να σημειώσουμε εδώ, πως έφερε τη διαμαρτυρία του προπονητή του Γέρακα Θανάση Σαβούρδου, τον οποίο απέβαλε και εκείνον ο Μανιώτης από τον πάγκο, στέλνοντας τον στα αποδυτήρια. Η Βουλιαγμένη, που ήταν ήδη κυρίαρχη, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω από εκεί και πέρα πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 80' με σουτ του Λάμπρου Μαντακίδη (δεύτερο ποσωπικό), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 83' ο Χαλκιάς.

***Διακριθέντες για την Βουλιαγμένη οι: Πουλάι, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης και Λάμπρος Μαντακίδης ***Ο τεχνικός του Γέρακα Θανάσης Σαβούρδος, που η αλήθεια είναι πως δεν έχει δώσει δικαίωμα, μας μετέφερε τα τρομερά παράπονα που έχει κυρίως από τη συμπεριφορά του διαιτητή Μανιώτη, ισχυριζόμενος πως ο διαιτητής τον απέβαλε χωρίς λόγο

Διαιτητές: Μανιώτης, Παπαδιώτης, Χόικας

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Ταγγούλης (75' Πολάτος), Χαλκιάς, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χαντάντ (75' Νικολαΐδης), Σωτηρόπουλος (80' Βοργιάς), Παντελής Μαντακίδης, Λάμπρος Μαντακίδης.

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Φελέσκουρας, Ζούρας, Πατρινός (65' λ.τρ. Κωσταρέλης), Καρλατήρας, Καγιάς, Δημητριάδης, Μπερέτης (75' Καραγιώργος), Καλούδης, Μίαρης (52' Μανιδάκης), Δριλάκης, Δελάρδας.