×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έλειψε το γκολ στον Κουβαρά, άντεξε ο ψυχωμένος Αφιδναϊκός!

Έλειψε το γκολ στον Κουβαρά, άντεξε ο ψυχωμένος Αφιδναϊκός!

Η ομάδα του Κώστα Καραβίδα ήταν πιο πιεστική, αλλά έπεσε στην καλά οργανωμένη άμυνα του Αφιδναϊκού (0-0)

από
στις 22/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ 0-0

Ο Κουβαράς έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά τα... χάλασε στην τελική προσπάθεια! Η ομάδα του Κώστα Καραβίδα, που παλεύει για το θαύμα της παραμονής, ήταν πιο πιεστική και πιο επιθετική από τον Αφιδναϊκό, αλλά εν τέλει έμεινε στο μηδέν σ' αυτή την 18η αγωνιστική. Κερδισμένος από το σαββατιάτικο (21/1) αποτέλεσμα (0-0) σαφέστατα ήταν ο Αφιδναϊκός, ο οποίος αγωνιζόμενος και πάλι με αρκετές απουσίες και με νεανικό σχήμα, κατάφερε να αντέξει δείχνοντας ψυχή και άριστη τακτική.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή αμυντική λειτουργία στο μεγαλύτερο διάστημα πράγμα που πιστώνεται στον προπονητή τους Ηλία Καναγόγιαννη, ενώ στο τέλος λίγο έλειψε να χτυπήσουν στην κόντρα και να πάρουν και το ματς. Ας τα πάρουμε από την αρχή, με τον Κουβαρά να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να πιέζει τον Αφιδναϊκό που ήταν σε παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις στο α' μέρος αλλά ο Μορφονιός με καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και τον Αφιδναϊκό να παίρνει σιγά σιγά κάποια μέτρα στο γήπεδο.

Η ομάδα του Καραβίδα έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με Σταμάτη, Σερμπενιάδη και Σύρο (κεφαλιά ελάχιστα άουτ), κι ενώ από το 55' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκοντζιά για σπρώξιμο στον Καραγιάννη. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 65' όταν είδε δεύτερη κίτρινη ο Μπεγκιάι για τον Αφιδναϊκό για κράτημα σε αντίπαλο. Το ματς στο τελευταίο τέταρτο άνοιξε, έγινε ροντέο και χάθηκαν ευκαιρίες και από τον Αφιδναϊκό για να κλέψει το ματς. Κυριότερες αυτές του Γκιόλα και του Τσαλίδη.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τζαφόλιας Β., Αλεξοπούλου

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Καραογλάνης, Χατζής (46' Σερμπενιάδης), Μκρδτσιάν, Λιάπης, Γκοντζιάς, Πρίφτης, Φουστέρης, Σύρος, Σταμάτης, Τόλιας (80' Άπο), Ζαφειρόπουλος.

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Νίχας, Μπεγκιάι, Δήμας, Νικηφοράκης, Έσι, Ζουβερέλης, Καραγιάννης, Γκιόλα, Τσαλίδης, Κουτσούκος (65' Κλίσι).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 13:49