×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Εφτάψυχος» ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

«Εφτάψυχος» ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Ο Αστέρας Βάρης ήταν συνολικά καλύτερος, αλλά η ομάδα του Νίκου Κόκκινου βρήκε και πάλι τον τρόπο να φτάσει σε τεράστια νίκη (2-1), παραμένοντας γερά... στο κόλπο

από
στις 22/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ - ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 2-1

Στο κόλπο του τίτλου παραμένει ο... εφτάψυχος Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 2-1 (και) την Βάρη με επική ανατροπή ψυχής! Ο Αστέρας που ήταν συνολικά καλύτερος, προηγήθηκε στο 50' με τον Κοτζάι, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Κόκκινου ισοφάρισε στο 80' με τον Παπιδάκη (οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για οφ-σάιντ) και γύρισε τούμπα το ματς με τον Ζουρούδη στο 88'. Αυτό το τρίποντο, με τρίτο συνεχόμενο 2-1 (!) διατηρεί το Μπογιάτι στο κόλπο του τίτλου, καθώς βρίσκεται στο -6 από τον πρωτοπόρο Αήττητο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αστέρας Βάρης μπήκε πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν καλύτερος με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Μάλιστα είχε την σημαντικότερη στιγμή του α' μέρους, με σουτ του Μπάτσι, τον οποίο σταμάτησε ο Ντογκοτάρι με δύσκολη επέμβααση, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και σε δύο περιπτωσεις ακόμα με τον Κοτζάι. Ο Άγιος Στέφανος που είχε δώσει χώρο στον αντίπαλο και δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του στο πρώτο 45λεπτο, είχε μια επικίνδυνη στιγμή με τον Αθανασίου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα Βάρης, η υπεροχή του οποίου ουσιαστικά απέφερε καρπούς στο 50', όταν ο Κοτζάι με άπιαστο φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, παγώνοντας ακόμα περισσότερο το Μπογιάτι, το οποίο μέχρι εκείνη την ώρα έδειχνε εκτός αγώνα. Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου άρχισε να παίρνει... μπρος μετά το 55'-60', σημείο στο οποίο ο κόουτς Νίκος Κόκκινης τα έπαιξε όλα για όλα, γύρισε το σύστημα του και έριξε στο ματς τον Παπιδάκη που ήταν μορφή του αγώνα! Οι κινήσεις αυτές απέφεραν καρπούς στο 80', όταν ο Καραχάλιος με ωραία πάσα βρήκε τον Παπιδάκη, αυτός κατέβασε υπέροχα την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Αφουξενίδη για το 1-1 (στην συγκεκριμένη φάση οι της Βάρης σταμάτησαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφ-σάιντ). Η ολική ανατροπή για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ολοκληρώθηκε στο 88', όταν από σέντρα του Μπόσιου ο Αφουξενίδης έκανε λάθος εκτίμηση και ο πολύπειρος Ζουρούδης κατέβασε την μπάλα και με πλασέ διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 2-1.

***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου οι Οικονομόπουλος, Ποστόλις, Αμανατίδης και φυσικά ο Παπιδάκης , που μπήκε και άλλαξε όλην την μορφή του αγώνα ***Για τον Αστέρα Βάρης, που... αυτοκτόνησε, και σίγουρα δεν άξιζε να χάσει, διακριθέντες οι Καραγιάννης, Κοτζάι, Μαυροθαλασσίτης ***Από τον Αστέρα Βάρης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφ σάιντ στην φάση του 1-1

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Μπούξμπαουμ, Ρούντος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπόσιος, Οικονομόπουλος, Ποστόλις, Κάρος (55' Παπιδάκης), Αθανασίου (74' Μπερμπάντης), Καραχάλιος (88' Ντούλος), Μπερτσέλλος, Ζουρούδης, Κατσέρης.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Μερκούρης (50' Μάντζιος), Μαυροθαλασσίτης (85' λ.τρ. Γκέρκι), Μπάτζι, Κοτζάι, Βεϊόγλου (85' Κόντι).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 21:25