×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ματσάρα στην Παλλήνη, βαθμό στο τέλος ο Αχιλλέας!

Ματσάρα στην Παλλήνη, βαθμό στο τέλος ο Αχιλλέας!

Στο ντεμπούτο του Μάκη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία, ο Αχιλλέας πήρε ισοπαλία (2-2) από τον Παλληνιακό με γκολ στο 90'

από
στις 22/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 2-2

Συναρπαστικό παιχνίδι στην Παλλήνη, με την τοπική ομάδα -που έτρεχε σερί πέντε νικών- να μένει στο 2-2 με τον Αχιλλέα, στον πάγκο του οποίου ντεμπούτο έκανε ο Μάκης Παπαδόπουλος! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Θεοδώρου στο 15', ο Παλληνιακός ισοφάρισε με τον Καμάρα στο 30', ενώ έκαναν το 2-1 στο 65' με τον Καλούδη. Ο Αχιλλέας που ήταν άκρως ανταγωνιστικός και παλεύει για την παραμονή του, ισοφάρισε στο 90' με τον Σταματόπουλο. Το παιχνίδι από το ξεκίνημα του ήταν αμφίρροπο, με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν.

Ο Αχιλλέας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15' με σουτ του Θεοδώρου μέσα από την περιοχή, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 30': Ο Χαρίσης (φωτο) σέντραρε από δεξιά και ο Καμάρας με πλασέ πέτυχε το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σημαντικές στιγμές για να προηγηθούν, αλλά ο Αραχωβίτης έσωσε με δύσκολες επεμβάσεις. Στην επανάληψη ο Παλληνιακός μπήκε πιο γερά και κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στο 65', όταν από νέα σέντρα-ασίστ του διακριθέντα Χαρίση, ο Καλούδης με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Η Παλλήνη σε εκείνο το διάστημα είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες με Κυριόπουλο, Κοβάνη, Καμάρα, αλλά όσο περνούσε η ώρα έδινε χώρο στον αντίπαλο, σκεπτόμενη ίσως και το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης που ακολουθεί στην έδρα του Θησέα. Από την μεριά του ο αξιόμαχος Αχιλλέας δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι, ήταν ανταγωνιστικός απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και δικαιώθηκε εν τέλει στο φινάλε! Συγκεκριμένα, στο 90', από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Σταματόπουλο κι αυτός με ωραίο σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Παλληνιακός άγγιξε το τρίτο γκολ με τον Κοβάνη!

***Διακριθέντες για τον Παλληνιακό οι Μαργιέτης, Καμάρας, Ελ Γκαμάλ και Χαρίσης ***Για τον Αχιλλέα ξεχώρισαν οι δύο σκόρερ Θεοδώρου-Σταματόπουλος

Διαιτητές: Φωστέρης, Μήταρης, Κάλλης

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χαρίσης, Βλάχος (70' Κυριόπουλος), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Μαυράκης, Βυργιώτης (65' Κοβάνης), Μαργιέτης (85' Κοτροζίνης), Κούσης, Καμάρας.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Πυρένης, Σιαδήμας, Καψιόχας, Βαφειάδης, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος (65' Αραπαμτζής), Σταματόπουλος, Θεοδώρου (85' Ξενάκης), Τσάκαλος (65' Μπούσκος), Σάλαρι, Τσαλιαγκός.