×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Είχε... απάντηση το Κρυονέρι, 1-1 με Λαυρεωτική!

Είχε... απάντηση το Κρυονέρι, 1-1 με Λαυρεωτική!

Από έναν βαθμό πήραν οι δύο ομάδες, με την ΑΠΕΛ να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία

από
στις 22/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-1

Μοιρασιά για Κρυονέρι και Λαυρεωτική που έμειναν στο 1-1, σε αυτή την 16η αγωνιστική. Οι Λαυριώτες του Γιώργου Προβατά, προηγήθηκαν με τον Μπάστος στο 47', αλλά οι γηπεδούχοι -που μάχονται για την παραμονή τους- και πάλεψαν έως το τέλος, ισοφάρισαν στο 70' με τον Σκούρα. Η Λαυρεωτική, που έχει παράπονα για τη διαιτησία, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουρίκη στο 85'.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς που πήγε πολύ στη δύναμη και το πάθος. Η ΑΠΕΛ είχε μια ελαφρά υπεροχή στο α' μέρος και δύο μεγάλες στιγμές, ενώ το Κρυονέρι που ήταν επικίνδυνο στην κόντρα, απείλησε με ένα σουτ του Σπυρίδη από πλάγια θέση. Οι Λαυριώτες ήταν εκείνοι εν τέλει που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 47' σε όμορφα εκδηλωμένη επίθεση από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπάστος και αυτός με άψογο πλασέ πέτυχε το 0-1. Από εκεί και πέρα το Κρυονέρι ρίσκαρε, ανέβασε τις γραμμές του ψηλά και το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά. Το πάθος που έβγαλαν οι γηπεδούχοι καρποφόρησε στο 70', όταν από κόρνερ του Ζερμπίνη, ο Σκούρας πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η ΑΠΕΛ σε εκείνο το διάστημα είχε την ευκαιρία να χτυπήσει στην κόντρα αλλά δεν το πέτυχε αφού της έλειψε η τελική πάσα-εκτέλεση, ενώ το Κρυονέρι έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Δεσύλλα, τον οποίο πρόλαβε με σωτήρια επέμβαση ο Παππάς. Στο 85' η Λαυρεωτική έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουρίκη με δεύτερη κίτρινη (πέταξε την μπάλα σε αντίπαλο). Μ' αυτά και μ' αυτά το 1-1 παράμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

***Η ΑΠΕΛ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, με τους Λαυριώτες να θεωρούν -μεταξύ άλλων- άδικη την κόκκινη κάρτα στον Μουρίκη, ισχυριζόμενοι πως ο παίκτης τους δεν ήθελε να πετάξει την μπάλα σε αντίπαλο, αλλά εκτέλεσε το πλάγιο άουτ, την ώρα που παίκτης του Κρυονερίου περνούσε από μπροστά ***Παράλληλα διαμαρτύρονται και για την πρώτη κάρτα στον Μουρίκη, τονίζοντας πως εκείνος ήταν που δέχτηκε κτύπημα *** «Περιμέναμε και περιμένουμε καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία που ήταν μέτρια σήμερα. Εμείς κοιτάμε πλέον το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με την Ατλαντίδα, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών», τόνισε ο τεχνικός της ΑΠΕΛ Γιώργος Προβατάς ***Ικανοποίηση επικρατεί στο Κρυονέρι για την εμφάνιση της ομάδας, η οποία παρατάχτηκε με νεανικό σχήμα

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Δουλγεράκης, Σόφιας

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μαμάης, Βαμβάτσικος, Κανταρέλης (52' λ.τρ. Τουμπανάκης), Δημ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης, Σάββας Δεσύλλας, Καμαρίτης, Ζερμπίνης, Σκούρας (75' Μανουσάκης), Σπυρίδης (46' λ.τρ. Ρίζος), Σαχίνης.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν (70' Γιαχάεβ), Τζώρας, Πώχος, Ακαρέπης, Μαρινάκης, Βίλα, Βουκελάτος (46' Λούκας), Βαγγέλη, Μπάστος, Μουρίκης.