×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Άλωσε τον Ωρωπό ο Σαρωνικός!

Άλωσε τον Ωρωπό ο Σαρωνικός!

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη, 0-2 τον Ωρωπό

από
στις 23/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0-2

Μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Σαρωνικός την Κυριακή (22/1)! Η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη, έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, καθαρό μυαλό και πάθος, με αποτέλεσμα να περάσει νικηφόρα από το γήπεδο Νέων Παλατίων, επικρατώντας 0-2 του Ωρωπού, για την 18η αγωνιστική.

Οι Αναβυσσιώτες παράλληλα ήταν άκρως ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Ο Ωρωπός που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες απείλησε πρώτος με προσπάθεια του Τσαγκαράκη και του Κανάρη, ενώ έχασε σποτδαία ευκαιρία στο 44' με χαμένο τετ α τετ του Μπαλόκα.

Ο Σαρωνικός, βέβαια, είχε προηγηθεί από το 18' με τον Κοντογιαννόπουλο, ενώ ο Χαρίτος στο 56' πέτυχε το 0-2. Κορυφαίος της αναμέτρησης, μαζί με τους σκόρερ, ήταν ο 17χρονος Κοέχλερ για τον Σαρωνικό, ο οποίος στο 80' είχε και δοκάρι με τον Χαρίτο. Δοκάρι είχε και ο Ωρωπός στο 84' με σουτ του Ευφραιμίδη από 20 μέτρα.

***Ο Σαρωνικός ευχαριστεί τη διοίκηση του Ωρωπού για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σπίθας, Μπαλάγκα.

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Οσμάν, Ευφραιμίδης, Αμπάζι (65' Σ. Μπαλόκας), Τσαγκαράκης, Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Κανάρης, Μπραχιμάι, Φιλλής (46' Κατσίκας), Μίχας, Γ. Μπαλόκας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Μαλατάνος, Μπούκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Τσομπανάκης, Κοέχλερ, Χαρίτος (81' Γεσιλάι), Κοντογιαννόπουλος (76’ Ναυπλιώτης), Λέμε.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 13:47