×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Χατ-τρικ ο Μπουγάτσιας, «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Χατ-τρικ ο Μπουγάτσιας, «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μπουγάτσια που «χτύπησε» τρεις φορές, η ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη νίκησε 4-1 το Κρυονέρι

από
στις 28/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 4-1

Ωραίο παιχνίδι στο Γ. Ραγιάς του Λαυρίου, με τον τοπικό Ολυμπιακό να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του και να επικρατεί 4-1 του Κρυονερίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Πρωταγωνιστής της σαββατιάτικης (28/1) αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Μπουγάτσιας που σημείωσε χατ-τρικ, ενώ το τέταρτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχε ο Γιάννης Γκαβασιάδης. Η ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη -μ' αυτό το τρίποντο- μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αήττητο στους δύο πόντους, με τα Σπάτα βέβαια να έχουν ματς λιγότερο, αφού την Κυριακή υποδέχονται τον Παλληνιακό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός Λαυρίου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε ψηλά. Άγγιξε μάλιστα το γκολ στο 8', όταν από μπαλιά του Γκαβασιάδη ο Καραγιάννης με κοντινό πλασέ σημάδεψε το δοκάρι. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 12', με τον Τσίκλο να βγάζει ωραία μπαλιά στον κορυφαίο του αγώνα Μπουγάτσια και εκείνος με άψογο πλασέ να γράφει το 1-0! Το Κρυονέρι που ήταν μαχητικό εξ αρχής, προσπάθησε από εκεί και πέρα να μπει περισσότερο στο κλίμα του αγώνα και με σφιχτή αμυντική λειτουργία έψαχνε τις αντεπιθέσεις πότε με τον Κολονέρο και πότε με τον Παυλίδη.

Σε μια απ' αυτές οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μανιώτη, να βλέπει μαρκάρισμα του Τσίκλου στον Κολονέρο (δεν υπήρχε παράβαση, έκανε λάθος εκτίμηση-υπόδειξη ο διαιτητής) και να δείχνει την άσπρη βούλα. Όπως και να' χει, το Κρυονέρι με τον Κολονέρο να ευστοχεί από τα 11 βήματα, ισοφάρισε σε 1-1, παγώνοντας κάπως τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου βγάζοντας ηρεμία σαν ομάδα και παίζοντας με την μπάλα κάτω, κατάφερε σιγά σιγά να ξεπεράσει το γκολ της ισοφάρισης, ψάχνοντας ένα δεύτερο τέρμα με ωραία ανάπτυξη.

Στο 28' απείλησε με χαμένο τετ-α-τετ του Μουστόγιαννη, τον οποίο σταμάτησε ο Μανουσάκης με δύσκολη επέμβαση. Λίγο πριν το φινάλε του α' μέρους, ωστόσο, ο γκολκίπερ του Κρυονερίου δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, όταν ο Βασιλείου σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Γκαβασιάδη και ο Μπουγάτσιας μόνος στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-1.

Στην επανάληψη το Κρυονέρι ρίσκαρε κάπως παραπάνω, ανέβασε ελαφρώς την αμυντική του γραμμή, αλλά ο Ολυμπιακός Λαυρίου ήλεγχε απόλυτα το ματς. Στο 65' μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία με πλασέ άουτ του Σιδερή από σέντρα του Μουστόγιαννη, ενώ το 3-1 ήλθε στο 70' από λάθος συνενόηση αμυντικών και τερματοφύλακα, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Μπουγάτσιας, που με πλασέ ολοκλήρωσε το δικό του προσωπικό σόου! Να σημειώσουμε πως σε αυτή την φάση οι του Κρυονερίου φώναξαν για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Μανουσάκη και μάλιστα ο προπονητής τους Κώστας Κρασώνης αποβλήθηκε από τον πάγκο, μετά από διαμαρτυρία.

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου μετά το 3-1 χαλάρωσε, με το Κρυονέρι να ισορροπεί και να έχει μια – δύο καλές στιγμές για να μειώσει, με καλύτερη ένα σουτ του Κολονέρου, όπου ο Τικταπανίδης του είπε όχι. Στο 93' ο Γκαβασιάδης με ωραία κίνηση και άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τον Ολυμπιακό Λαυρίου κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, αφού είχε τραυματιστεί ο Σιατραβάνης και ο Κρασώνης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

***Να ευχηθούμε περαστικά στον τερματοφύλακα του Κρυονερίου Σπ. Μαμάη, ο οποίος στο 15' τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Μάλιστα, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο ημίχρονο στο ΚΑΤ και από εκεί τον έστειλαν στο Γενικό Κρατικό για υπέρηχο, σε θώρακα και πλευρά ***Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή του Κρυονερίου Σπ. Μαμάη***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου οι Μπουγάτσιας, Τσίκλος, Πατσαούρας ***Για το Κρυονέρι ξεχώρισαν Κολονέρος, Σαχίνης, Βαμβάτσικος

Διαιτητές: Μανιώτης, Λάμπρου, Τσαλίκογλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας (75' Μπεργιάννης), Τσίτσης, Μπουγάτσιας (72' Κοντογιάννης), Καραγιάννης Μάριος, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Έλενας (72' Καρύδης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μαμάης (15' λ.τρ. Μανουσάκης), Δεσύλλας Δ., Σιατραβάνης, Βαμβάτσικος (80' Τουμπανάκης), Κανταρέλης, Θανασούλης (51' Δεσύλλας Σ.), Κολονέρος, Καμαρίτης, Παυλίδης, Ζερμπίνης, Σαχίνης.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 21:01