×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Το ντέρμπι ο Κεραυνός με «σφραγίδα» Μουσαράι! (video)

Το ντέρμπι ο Κεραυνός με «σφραγίδα» Μουσαράι! (video)

Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη νίκησε δίκαια 2-0 το Κορωπί, με δύο γκολ του Αουρέλ

από
στις 29/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 2-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αουρέλ Μουσαράι που χτύπησε δύο φορές (22' και 69'), ο καλύτερος Κεραυνός Κερατέας νίκησε 2-0 το Κορωπί στο παραδοσιακό ντέρμπι. Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη, που τα πάει περίφημα και βρίσκεται πάντα στην τετράδα -μετά από 17 αγωνιστικές- χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, έφτασε σε μια δίκαιη και... επαγγελματική επικράτηση, απέναντι σε ένα Κορωπί που είχε τις σοβαρές απουσίες των Πάντου-Παπαδόπουλου.

Στο ξεκίνημα είχαμε κυρίως παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές. Ο Κεραυνός με την ποιότητα που διαθέτει στην μεσαία γραμμή, με τους Κακαρά-Κοτίτσα-Βαγγέλη προσπάθησε σιγά σιγά να πάρει το κέντρο και να βάλει την μπάλα κάτω. Τα κατάφερε μετά το 20λεπτο, ενώ βρήκε δίχτυα στο 22', όταν από ωραίο συνδυασμό που ξεκίνησε από τα πόδια του Νταή, η μπάλα έφτασε στον Μουσαράι, που εκτέλεσε τον Ούσιο για το 1-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπρότσι είχε καλή ευκαιρία με ένα σουτ όπου ο Ούσιος μπλόκαρε, ενώ ο γκολκίπερ του Κορωπίπυ είπε όχι και στον Λιούμη! Στο 41' το Κορωπί είχε τη δική του επικίνδυνη στιγμή, όταν ο Μουτζακάς βρέθηκε σε θέση βολής αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει.

Στην επανάληψη το Κορωπί του Γιάννη Μαγγίνα ρίσκαρε παραπάνω, ανέβασε τις γραμμές του και ισορρόπησε στην μεσαία γραμμή. Είχε, ωστόσο, ένα μεγάλο πρόβλημα στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην δημιουργεί φάσεις. Αντίθετα, ο Κεραυνός άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 55', όταν από ωραίο συνδυασμό από τα δεξιά, ο Λιούμης βρέθηκε μόνος με το τέρμα αλλά από πλάγια θέση σημάδεψε το δοκάρι. Στο 68' ο Ούσιος με τρομερή επέμβαση είπε όχι σε κεφαλιά του Κοτίτσα, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε καλό σουτ στο 69' (και πάλι ο γκολκίπερ του ΑΟΚ ήταν εκεί). Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 69', όταν από ωραία μπαλιά ο Μουσαράι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το Κορωπί προσπάθησε στο τελευταίο 20λεπτο, δημιούργησε μια καλή στιγμή με τον Κάλη, ενώ ο Κεραυνός -που παρότι είχε Κύπελλο την Τετάρτη έβγαλε ενέργεια μέχρι το τέλος- απείλησε με τον Μπρότσι.

***Διακριθέντες για τον Κεραυνό Κερατέας οι Μουσαράι, Κακαράς, Σότα και Βαγγέλη ***Για το Κορωπί ξεχώρισαν Πετράι, Αλεξίου και Κάλης ***Παρών στο στάδιο Κερατέας η Δημοτική Αρχή Λαυρεωτικής, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Καραμολέγκος, το πρώην μέλος του ΔΣ Άκης Θηβαίος και ο πρώην πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ, Βαγγέλης Τσεβάς

Διαιτητές: Μανιώτης, Κυριακόπουλος, Γούρνιας

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα, Ξένος, Βαγγέλη (65' Μαγγανάς), Μπρότσι, Κακαράς, Μουσαράι (80' Κατσίκης), Κοτίτσας (76' Γκόντζος), Νταής.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας, Τογιάλι, Αλεξίου, Μέγας (71' Σεϊτάι), Πετράι, Κάλης, Μουτζακάς (72' Αμπεντινάι), Μαστρογιάννης, Μπανάι (46' Λυμπερόπουλος).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 23:02