×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Τρένο» ο Παλλαυρεωτικός, πέρασε από την Ανάβυσσο!

«Τρένο» ο Παλλαυρεωτικός, πέρασε από την Ανάβυσσο!

Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή νίκησε 2-3 (και) τον Σαρωνικό σε συναρπαστικό παιχνίδι, που τα είχε όλα

από
στις 30/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-3

Με... σπασμένα φρένα συνεχίζει ο Παλλαυρεωτικός, που έχει πάρει φόρα και δεν σταματά πουθενά. Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, κατάφερε να περάσει νικηφόρα -και- από την Ανάβυσσο επικρατώντας 2-3 του τοπικού Σαρωνικού, βρισκόμενη πλέον μια... ανάσα από τις θέσεις τις ανόδου. Οι Λαυριώτες επιβεβαίωσαν και στο κυριακάτικο (29/1) ματς πως βρίσκονται στο καλύτερο... φεγγάρι τους, πανηγυρίζοντας τρίτη διαδοχική νίκη, ενώ παραμένουν αήττητοι δέκα ολόκληρες αγωνιστικές, με 8 νίκες-δύο ισοπαλίες.

Το σημερινό ματς στην Ανάβυσσο μόνο εύκολο δεν ήταν πάντως για τον Παλλαυρεωτικό, καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον επίσης ισχυρό Σαρωνικό του Γιώργου Τσομπανάκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κυρίως παιχνίδι ισορροπίας και κέντρου, με τον Παλλαυρεωτικό να είναι πιο ουσιαστικός, πάντως, και να σκοράρει στο 44' με εξαιρετική προσπάθεια του Μάνθου Ασλάνη και ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη το ματς άνοιξε περισσότερο με δεδομένο πως ο Σαρωνικός ρίσκαρε, με τους Λαυριώτες πάντως να σημειώνουν στο 58' και δεύτερο τέρμα, πάλι με προσπάθεια του Ασλάνη, ο οποίος έφτασε τα δέκα γκολ φέτος και βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Στο 60' ο Σαρωνικός ζήτησε πέναλτι και αποβολή για σπρώξιμο στον Χρήστου -ο Αντιπαριώτης είπε παίζετε- και τελικά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 65' με σουτ του Χρήστου από ασίστ του Χαρίτου.

Σε εκείνο το σημείο είχαμε μίνι ένταση, καθώς ο σκόρερ, που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Παλλαυρεωτικό, φαίνεται να έδειξε την φανέλα του προς την εξέδρα, με αποτέλεσμα οι παίκτες των φιλοξενούμενων να του ζητήσουν τον λόγο. Η κατάσταση ξέφυγε δύο λεπτά μετά, όταν Χρήστου - Σουλιώτης είχαν μια λεκτική αντιπαράθεση, με τον πρώτο να χτυπά τον δεύτερο και να βλέπει σωστά απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στον... καυγά μπήκε και ο Δρούγκας του Παλλαυρεωτικού που έσπρωξε τον Χρήστου, με αποτέλεσμα και εκείνος να αποβληθεί από τον Αντιπαριώτη! Το ματς συνεχίστηκε μετά από την ολιγόλεπτη διακοπή και ουσιαστικά ο Παλλαυρεωτικός κλείδωσε τη νίκη του χάρη σε ωραίο πλασέ από δύσκολη γωνία του Παπαγεωργίου, ο οποίος πέτυχε το 1-3. Ο Σαρωνικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-3 με τον Κοντογιαννόπουλο στο 83'.

***Καθοριστικοί για τον Παλλαυρεωτικό οι Ασλάνης και Παπαγεωργίου, χωρίς να υστερήσει σχεδόν κανείς ***100 περίπου Λαυριώτες βρέθηκαν στο γήπεδο της Αναβύσσου για να στηρίξουν τον Παλλαυρεωτικό ***Ο επιθετικός του Σαρωνικού και κάτοικος Λαυρίου Τάσος Χρήστου που διακρίνεται για το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια και ουδέποτε έχει δώσει δικαίωμα, παραδέχτηκε το λάθος που έκανε και ζήτησε συγνώμη τόσο από τη δική του την ομάδα όσο και από τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, Χρήστο Σουλιώτη, που χτύπησε ***Να σημειώσουμε πως ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα του... 

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Μπούξμπαουμ, Μήταρης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Μαλατάνος, Μπούκης (80' Αδαμίδης), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάννης (62' Κοντογιαννόπουλος), Χρήστου, Κοεχλέρ, Χαρίτος, Τσομπανάκης, Λέμε.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολάρι, Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Πάνου, Ζουμάς (96' Καυκιάς), Μωραΐτης (90' Δημητρόπουλος), Ασλάνης (92' Σπυρόπουλος), Δρούγκας, Παπαγεωργίου.