×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Πεντάστερος» ο Παθιακάκης στον Γέρακα!

«Πεντάστερος» ο Παθιακάκης στον Γέρακα!

Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου επικράτησε 1-5 του Γέρακα και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άνοιξη

από
στις 30/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-5

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παθιακάκης, ο οποίος την Κυριακή (29/1), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-5 του Γέρακα! Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου ήταν άκρως ουσιαστική στο πρώτο μέρος σκοράροντας σε καθοριστικά σημεία και από εκεί και πέρα, μετά το 0-2, τα πράγματα απλοποιήθηκαν και ήρθε μια μεγάλη σε έκταση νίκη. Αυτό το τρίποντο, μάλιστα, φέρνει τον Παθιακάκη πάντα στη δεύτερη θέση, ενώ μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άνοιξη στους έξι πόντους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γέρακας των Σαβούρδου-Βαγενά μπήκε με ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, με τον σταθερό Μεϊντάνη ωστόσο να λέει όχι. Ο Παθιακάκης με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει διαχειρίστηκε την μίνι πίεση που δέχτηκε, έπαιξε έξυπνα, ήταν ουσιαστικός και άνοιξε το σκορ στο 10' με τον νεαρό και ταλαντούχο Μόδεστο Τασιούδη. Ο ίδιος παίκτης, 19 ετών, πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 18' και ουσιαστικά απ' αυτό το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Όλα τελείωσαν στο 52', με τον Ντρένοβα να γράφει με ωραία ενέργεια και άψογο τελείωμα από τα πλάγια το 0-3, ενώ το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Ιορδανίδης με φάουλ στο (65'), κι ενώ η μπάλα άλλαξε πορεία βρίσκοντας στο τείχος και καταλήγοντας στα δίχτυα του νεαρού Ροζάκου. Ο Γέρακας που χρησιμοποίησε αρκετά νεαρά παιδιά από την Ακαδημία και πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες του, μείωσε με τον Δριλάκη στο 75', ενώ το τελικό 1-5 για τον Παθιακάκη διαμόρφωσε ο Γιώτης με σουτ, μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό.

***Διακριθέντες για τον Παθιακάκη οι: Μόδεστος Τασιούδης, Μπούτιβας, Μεϊντάνης, Ντρένοβα και Αγγελίνας.

Διαιτητές: Κάντζος, Κουτζιακουτζίδης, Τζαφόλιας Β.

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Ροζάκος, Μίαρης, Πατρινός, Καγιάς, Καρλατήρας (80' Κωσταρέλης), Μίαρης, Δημητριάδης, Μπερέτης (60' Χριστοφιλίπουλος), Παπαβασιλείου (72' Παναγιωτόπουλος), Δριλάκης, Δελάρδας, Καλούδης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Γκάντζος, Ρακιντζόπουλος (75' λ.τρ. Γερογιάννης Δημ.), Κωστής, Τσίγκος, Αγγελίνας, Ασημάκης (46' λ.τρ. Γιώτης), Μπούτιβας, Ιορδανίδης, Ντρένοβα, Τασιούδης Μοδ. (60' λ.τρ. Κότσαλος).