×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ματσάρα στο Λαύριο, Παλλαυρεωτικός-Θησέας 2-2!

Ματσάρα στο Λαύριο, Παλλαυρεωτικός-Θησέας 2-2!

Από ένα βαθμό οι δύο ομάδες, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι δίκαιο, σε ματς... ακατάλληλο για καρδιακούς

από
στις 04/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 2-2

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Λαύριο, που τα είχε όλα (τέσσερα γκολ-τρεις αποβολές) ανάμεσα σε δύο ισχυρές ομάδες! Το τελικό 2-2 ανάμεσα σε Παλλαυρεωτικό και Θησέα κρίνεται δίκαιο, αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλά διαστήματα. Η αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής διεξήχθη στο Γ. Ραφιάς -το οποίο για ακόμα μια φορά ήταν σχεδόν κατάμεστο από Λαυριώτες φιλάθλους, με πάνω από 200 άτομα να δίνουν το παρών- ενώ κερκίδα είχαν και οι «Άγιοι».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παλλαυρεωτικός των συνεχόμενων νικών έβγαλε μεγαλύτερο ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο, ρίσκαρε παραπάνω, αλλά είχε να αντιμετωπίσει μια σφιχτή ομάδα, έμπειρη όπως είναι ο Θησέας, που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν άριστα στημένη τακτικά από τον Βλάση Χατζηαναστασίου. Τόσο ο Παλλαυρεωτικός όσο και ο Θησέας Αγ. Μαρίνας απέδειξαν με το σημερινό παιχνίδι πως δικαιολογημένα θα παλέψουν μέχρι τέλους για τις θέσεις ανόδου...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Θησέα, ο οποίος μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με κοντινή προσπάθεια του Τασσόπουλου, από εκτέλεση κόρνερ του Νικηφοράκη. Ο Παλλαυρεωτικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 25' κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μαγγίνα. Ο Ασλάνης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τσούκας σε πρώτη φάση του είπε όχι, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων πήρε το ριμπάουντ και στην επαναφορά ισοφάρισε σε 1-1. Το ματς από εκεί και πέρα απέκτησε ρυθμό, με τους Λαυριώτες να απειλούν στο 40' με κεφαλιά του Ζουμά όπου ο Τσούκας μπλόκαρε, ενώ στο 43' ο γκολκίπερ του Θησέα επενέβη και πάλι σωτήρια, προ του Ασλάνη.

Στην επανάληψη ο Παλλαυρεωτικός μπήκε με διάθεση να πιέσει και να ρισκάρει και στο 50' είχε ένα σουτ με τον Ασλάνη, όπου ο Τσούκας μλόκαρε. Τα πλάνα του Νίκου Ζαγουρή άλλαξαν στο 54', αφού ο νεαρός Μωραΐτης μέσα σε πέντε λεπτά είδε δύο κίτρινες (η πρώτη για μαρκάρισμα, η δεύτερη γιατί εμπόδισε να εκτελεστεί γρήγορα φάουλ), με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον Μαλαμά. Ο Θησέας έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα ανέβηκε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί στο 60', όταν από σέντρα του Μηναδάκη, ο Ζιάγκος άφησε την μπάλα να περάσει στον Δημητρίου και εκείνος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ-άουτ του Οικονόμου, ενώ στο 76' οι Λαυριώτες απάντησαν με ωραία προσπάθεια και σουτ του Ασλάνη! Στο 77' οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, καθώς ο Μαλαμάς έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Ξυδή για μονομαχία που είχε στον αέρα με αντίπαλο. Η ισοφάριση για τον Παλλαυρεωτικό ήλθε στο 80', όταν ο νεαρός Δημητρόπουλος που μόλις είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε ροντέο, με τον Παλλαυρεωτικό να ολοκληρώνει το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές αφού κόκκινη κάρτα είδε και ο Ασλάνης (δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα), ενώ στο φινάλε είχαμε και δύο μεγάλες φάσεις, μια για κάθε ομάδα. Στο 93' ο Νικηφοράκης σούταρε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 94' ο Παπαγεωργίου έπιασε τρομερό ανάποδο ψαλίδι, αλλά ο Τσούκας με απίθανη επέμβαση στην γωνιά του απομάκρυνε!

***Διακριθέντες για τον Παλλαυρεωτικό οι Ασλάνης, Ζουμάς και Πάνου ***Για τον Θησέα διακριθέντες Τασσόπουλος, Τσούκας και Νικηφοράκης ***Σε ένα απαιτητικό παιχνίδι, με νεύρα, ένταση και πολλές δύσκολες φάσεις ο Μαλαμάς και οι βοηθοί Τζαφόλιας Δ., Σπυρόπουλος τα πήγαν καλά ***Παρών στο Γ. Ραφιάς ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Καραμολέγκος και το μέλος του ΔΣ Τάσος Μπερτόλης

Διαιτητές: Μαλαμάς, Τζαφόλιας Δ., Σπυρόπουλος

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Σουλιώτης, Πάνου, Καυκιάς (81' Σπυρόπουλος, Φετολάρι, Θεοφανίδης (75' Δημητρόπουλος), Παπαγεωργίου, Ζουμάς (91' Κωνσταντινίδης), Μωραΐτης, Ασλάνης.

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Τσέλιος, Τασσόπουλος, Μαγγίνας, Μηναδάκης, Νικολέας (83' Μαγκουσοχατζάκης), Ευαγγελίου (46' λ.τρ. Ξυδης), Νικηφοράκης, Δημητρίου, Ζιάγκος, Γεωργάτος (65' Οικονόμου).