×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ασταμάτητη η Νίκη Δροσιάς, μεγάλο τρίπονο ο Αμφιάραος του Μάκη Ράπτη!

Ασταμάτητη η Νίκη Δροσιάς, μεγάλο τρίπονο ο Αμφιάραος του Μάκη Ράπτη!

Τι έγινε στα χθεσινά παιχνίδια της Γ' κατηγορίας

από
στις 05/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

φωτογραφία: Η ομάδα του Αμφιάραου.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 4-1

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου έκανε η Νίκη Δροσιάς, η οποία το Σάββατο (4/2) επικράτησε 4-1 του Καπανδριτίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Δροσιάς ήταν ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στο τρίποντο με πρωταγωνιστή για ακόμα ένα ματς τον γκολτζή Λάμπρο Πολύζο, δείχνοντας πως είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με κεφαλιά του Πολύζου από στημένη μπάλα, ενώ το Καπανδρίτι ισοφάρισε στο 28' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Πολύζος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Νίκη Δροσιάς στο 50' με ωραίο πλασέ, ενώ στο 80' ο Αργυρόπουλος πέτυχε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85' ο Κλεάνθης Μπέτσης με κεφαλιά.

Διαιτητές: Δραγάτης, Μπούξμπαουμ, Χερουβείμ

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: Γκιόκας, Κούζας, Νακάσης, Γκέσουρας Χρ., Μπέτσης Κλ., Γιαβρής, Μαρόλιας (75' Αργυρόπουλος), Καρατζίκος, Πολύζου, Γκέσουρας Τόλης (60' Μηλιώτης), Λιβαθηνός (70' Μπέτσης Χρήστος).

ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ - ΑΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ 1-0

Στο άλλο σαββατιάτικο παιχνίδι της Γ' κατηγορίας, ο Αμφιάρος του Μάκη Ράπτη που προερχόταν από καλές εμφανίσεις αλλά του έλειπε το γκολ, κατάφερε αυτή την φορά να τα συνδυάσει και τα δύο, επικρατώντας δίκαια 1-0 του ΑΟ Συκαμίνου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 30ό δευτερόλεπτο με αυτογκόλ, ενώ από εκεί και πέρα κυριάρχησαν και είχαν δύο δοκάρια με Δαυίδ – Σταμέλο και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Αντωνίου στο κεφάλι περίπου στο 70'. Ο παίκτης του Αμφιάραου υπέστη διάσειση με αποτελεσμα να μην θυμάται τίποτα, ενώ στο γήπεδο ήλθε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο αθλητής είναι καλά στην υγεία του και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Διαιτητές: Ντόστης, Γκούβας, Μπουτζούβης

ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ: Νικολάου Γιάννης, Κουρούπας Κ., Ρουμελιώτης, Αντωνίου (70' Νικολάου Γιώργος), Μαγγίνας, Δαυίδ, Μαργέτας, Γκλιάτης, Σταμέλος, Σιέρας (35' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Μπίμπας (85' Μαντάς).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 14:25