×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νίκησε και... ελπίζει ο Ολυμπιακός Λαυρίου! (video)

Νίκησε και... ελπίζει ο Ολυμπιακός Λαυρίου! (video)

Η ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη επικράτησε 3-1 του ΑΟ Κορωπίου και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή

από
στις 11/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 3-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός Λαυρίου έβγαλε χαρακτήρα στην επανάληψη, επικράτησε 3-1 του Κορωπίου για την 19η αγωνιστική και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αήττητο στους πέντε πόντους, ελπίζοντας -πλέον- σε γκέλα των Σπατών στο κυριακάτικο (12/2) ματς με την Λαυρεωτική.

Η σημερινή αναμέτρηση στο Γ. Ραφιάς, αν και διεξήχθη υπό ισχυρό άνεμο και δύσκολες καιρικές συνθήκες, είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι Κορωπιώτες του Γιάννη Μαγγίνα «πάγωσαν» τον αντίπαλο και άνοιξαν το σκορ στο α' μέρος, πηγαίνοντας με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η είσοδος του Κοντογιάννη και η συνολική άνοδος στην απόδοδη των γηπεδούχων έφερε την ανατροπή κι αυτό το 3-1, που αποτελεί νίκη-βάλσαμο για την ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς όπου το Κορωπί σίγουρα στο πρώτο μέρος κατάφερε να μπλοκάρει τα ατού του Ολυμπιακού, βγάζοντας τον εκτός ρυθμού. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν να σκοράρουν στο 30' με πλασέ του Μαστρογιάννη, ύστερα από βαθιά μπαλιά που βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Το Κορωπί είχε στο πρώτο μέρος άλλες δύο επικίνδυνες στιγμές, ενώ οι Λαυριώτες που μπήκαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και απείλησαν με Μπουγάτσια, Έλενα και Καραγιάννη, βγήκαν εκτός ρυθμού στην συνέχεια και πήγαν στην ανάπαυλα βρισκόμενοι πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη είδαμε... άλλο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό Λαυρίου να βελτιώνει την εικόνα του, να βγάζει διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει εξαιρετικό β' μέρος.

Καθοριστικό ρόλο στο να αλλάξει η μορφή του αγώνα έπαιξε η κίνηση του Μιχάλη Καβαλιέρη να περάσει στο ματς τον Κοντογιάννη, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου μαζί με τον σκόρερ δύο τερμάτων Κωνσταντίνο Μπουγάτσια, που στο 53' με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1! Λίγο νωρίτερα ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε και δοκάρι με τον Χάλαρη, ενώ έφτασε στην ανατροπή στο 75' και πάλι με ωραίο τελείωμα του Μπουγάτσια, από ασίστ-γύρισμα του Κοντογιάννη. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 93', όταν ο Μάριος Καραγιάννης με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου οι Μπουγάτσιας, Χάλαρης, Τσίκλος και ο Κοντογιάννης, που μπήκε στο ημίχρονο και άλλαξε όλο το ματς.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Παπαδιώτης, Τζαφόλιας Β.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσιαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Χάλαρης, Μπουγάτσιας, Καραγιάννης Μάριος, Μωρόγιωργας (46' Κοντογιάννης), Μουστόγιαννης (78' Βελετάκος), Έλενας (65' Καρύδης).

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας (80' Λυμπερόπουλος), Αλεξίου, Τογιάλι (82' Πάντου), Μέγας, Μπανάι, Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι (46' Ρομπέρτο).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 11:34