×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έτοιμη για την πρόκριση η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ!

Έτοιμη για την πρόκριση η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ!

Σήμερα ο αγώνας μπαράζ στο ΕΑΚ Κορυδαλλού (σέντρα στις 14.00) με την αντίστοιχη της Αθήνας – Τι δηλώνουν οι προπονητές

από
στις 15/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Πανέτοιμη είναι η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ για τον σημερινό αγώνα μπαράζ που θα δώσει στο ΕΑΚ Κορυδαλλού (14.00) με την αντίστοιχη της Αθήνας!

Η ομάδα που καθοδήγησαν ο κόουτς Γιάννης Μαγγίνας με τον συνεργάτη του Γιώργο Φαράκο, υπό την αμέριστη οργανωτική και επιστημονική εποπτεία του Τεχνικού Διευθυντή Μιχάλη Κατσίμπρα, να θυμίσουμε πως τερμάτισε πρώτη στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων προεπιλογής της ΕΠΟ, ισοβαθμώντας με την ΕΠΣΑ...

Η Ανατολική Αττική είχε (και) καλύτερη διαφορά τερμάτων, αλλά αυτό που αποφασίστηκε από την ΕΠΟ είναι ΕΠΣΑΝΑ και ΕΠΣ Αθήνας να παίξουν μπαράζ.

Η ώρα για την μεγάλη αναμέτρηση, λοιπόν, έφτασε και στην ΕΠΣΑΝΑ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την επανάληψη της περσινής επιτυχίας, όπου ξανά σε αγώνα μπαράζ που είχε γίνει στην Χαλκίδα, η Ανατολική Αττική νίκησε στην παράταση την Αθήνα και πήρε την πρώτη θέση.

Ο κόουτς της Μικτής Νέων Γιάννης Μαγγίνας δήλωσε: «Οπωσδήποτε ο αγώνας είναι δύσκολος και θέλει μεγάλη προσοχή. Έχουμε ετοιμαστεί από κάθε πλευρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, ώστε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο ενωσιακός προπονητής της Μικτής Νέων της Αθήνας Μιχάλης Κάτσικας είπε: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΕΠΣΑΝΑ και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προχωρήσουμε. Πιστεύω πάντως να γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί και εμείς είμαστε σε καλή κατάστασξ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για το σημαντικό παιχνίδι».