×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Άρης Βούλας νίκησε και «ψαλίδισε» τις ελπίδες του Ολυμπιακού Λαυρίου!

Ο Άρης Βούλας νίκησε και «ψαλίδισε» τις ελπίδες του Ολυμπιακού Λαυρίου!

Ήττα-σοκ για τον Ολυμπιακό Λαυρίου, με τον Άρη του Κυριάκου Δαγγούλη να επικρατεί 2-1 και να παίρνει μεγάλη «ανάσα»

από
στις 18/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2-1

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ηττήθηκε το Σάββατο (18/2) μέσα στην Βούλα 2-1 από τον τοπικό Άρη και πλέον χάνει κάθε ελπίδα για να ξαναμπεί στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη, παρ' ότι προηγήθηκε 0-1 με τον Κοντογιάννη, στην επανάληψη... έκατσε και το πλήρωσε. Πλέον, σε περίπτωση που ο Αήττητος φύγει με νίκη την Κυριακή (19/2) από την Βάρη, πάει στο +11 και ουσιαστικά τελειώνει την υπόθεση της πρωτιάς. Στο σαββατιάτικο (18/2) ματς της Βούλας, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, ο τοπικός Άρης παρ' ότι βρήθηκε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο τελευταίο πεντάλεπτο έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε σπουδαία βαθμολογική «ανάσα».

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Κυριάκου Δαγγούλη μπήκαν με τον... αέρα της έδρας και πατούσαν καλύτερα στο πρώτο τέταρτο. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ευτύχισε να προηγηθεί στο 17' με πλασέ του Κοντογιάννη μετά από λάθος της άμυνας, εξέλιξη που έδωσε ώθηση στους παίκτες του Μιχάλη Καβαλιέρη, οι οποίοι στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανάπαυλα έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση, απέναντι σε έναν Άρη που έμοιαζε αποδιοργανωμένος μετά το γκολ που δέχτηκε. Οι Λαυριώτες είχαν και τρεις επικίνδυνες καταστάσεις στο διάστημα 20'-45' χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Λαυρίου έδωσε χώρο στον αντίπαλο, έκατσε πάνω στο 0-1 και το... πλήρωσε. Ο Άρης Βούλας με σωστή λειτουργία ανασταλτικά, ρίσκαρε παραπάνω στο β' μέρος, έδειξε πίστη για την μεγάλη ανατροπή και την πέτυχε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά στο 75' με μια προσπάθεια του Διγενή, ενώ κέρδισαν πέναλτι στο 85' για ανατροπή του Κριλή. Ο Διγενής από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 1-1. Η ολική ανατροπή ήλθε στο 88', όταν ο Ζαχαρόπουλος υπέδειξε δεύτερο πέναλτι, αυτή την φορά για χέρι του Πατσιαούρα... Από τον Ολυμπιακό Λαυρίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας πως το χέρι είναι κολλημένο, άρα ακούσιο. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή των φιλοξενούμενων Μιχάλη Καβαλιέρη για διαμαρτυρία. Όπως και να' χει, ο Διγενής με τον ίδιο τρόπο και με το δεύτρο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 2-1 και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Άρη Βούλας, ο οποίος βλέπει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

***Διακριθέντες για τον Άρη Βούλας οι Διγενής, Γκριν Λόνγκο και Παπαδημητρόπουλος, ενώ ξεχωρίζουμε και την καλή αμυντική λειτουργία ***Ο Ζαχαρόπουλος απέβαλε τον προπονητή του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Καβαλιέρη για διαμαρτυρία, μετά την υπόδειξη του δεύτερου πέναλτι ***Οι φιλοξενούμενοι τόνιζαν προς τον ρέφερι ότι ήταν ακούσιο αφού είχε κολλημένο το χέρι του ο αμυντικός (Πατσιαούρας), με τον Ζαχαρόπουλο να τους απαντά πως έπρεπε να το μαζέψει

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τζαφόλιας Δ., Λάμπρου

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Κολτσίδας (46' λ.τρ. Σανσάρογλου), Γκριν Λόνγκο, Λάσκος (65' Ντα Κόστα), Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος, Μήτσιος (75' Γιουνγκ Σουν), Σταθάκης, Κριλής, Διγενής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Χόρτσας, Τσίκλος (88' Ράπαι), Χάλαρης, Κοντογιάννης (70' Γκαβασιάδης), Καραγιάννης Μάριος, Μπουγάτσιας, Μουστόγιαννης, Καρύδης (60' Έλενας).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 20:28