×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Επέστρεψε στις νίκες ο Παλληνιακός, 2-1 τον Κεραυνό!

Επέστρεψε στις νίκες ο Παλληνιακός, 2-1 τον Κεραυνό!

Καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη στο ματς η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε 2-1, με τους Κερατιώτες να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στο Κύπελλο

από
στις 20/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2-1

Επιστροφή στις επιτυχίες με καλή εμφάνιση για τον Παλληνιακό, ο οποίος στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής νίκησε με 2-1 τον Κεραυνό Κερατέας που σκεφτόταν περισσότερο το Κύπελλο. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, που έχει και εκείνη υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα με την ρεβάνς στα Σπάτα αλλά χωρίς πολλές ελπίδες μετά το 0-4 του πρώτο ματς, ήταν πιο συγκεντρωμένη στο κυριακάτικο (19/2) παιχνίδι πρωταθλήματος, έβγαλε μεγαλύτερη θέληση και δίκαια έφτασε στο τρίποντο.

Οι Κερατιώτες, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους και τρία παιδιά της Ακαδημίας να κάνουν ντεμπούτο (Ερντιάν 15 ετών, Μαρμαράς, Αντωνίου), άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με πλασέ του Μουσαράι. Ο Παλληνιακός, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα έβγαλε αντίδραση και με ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε στην ανατροπή από... ημίχρονο. Αρχικά ισοφάρισε στο 15' με πλασέ του Μαυράκη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 30' ο Κοβάνης με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο-τρεις καλές ευκαιρίες στο α' μέρος, ενώ ο Κεραυνός απείλησε με τον Μαγγανά. Στην επανάληψη ο Κεραυνός δεν κυνήγησε το παιχνίδι ιδιαίτερα αφού έπαιζε με το μυαλό του στην Ατλαντίδα, με αποτέλεσμα ο Παλληνιακός να κρατά εύκολα τη νίκη και να χάνει μάλιστα τρεις-τέσσερις σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, με κορυφαία αυτή του Δαραμούσκα, όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

***Δεν υστέρησε κανείς από τον Παλληνιακό που έκανε πολύ καλή εμφάνιση ***Στον Κεραυνό Κερατέας σίγουρα κρατάνε την καλή εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών, με τον τεχνικό της ομάδας Τάκη Μακροδημήτρη να δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των μικρών

Διαιτητές: Μπερέτας, Σόφιας, Κουλοχέρης

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χαρίσης, Κούσσης, Καλούδης, Γκαμάλ, Δαραμούσκας, Μαυράκης (55' λ.τρ. Θεοδώρου), Καμάρας (70' Μαργιέτης), Κοβάνης, Βλάχος, Καστής (85' Κυριόπουλος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Μπαντουράκης, Λιούμης, Κατσίκης, Ερντιάν, Σότα, Μαρμαράς (65' Ντε Ντέους), Κοτίτσας (60' Φραγκής), Μπρότσι, Μουσαράι (65' Αντωνίου), Γκόντζος, Μαγγανάς.