×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ατλαντίδα: Μήνυμα πρόκρισης από Χαντέ, κάλεσμα στον κόσμο!

Ατλαντίδα: Μήνυμα πρόκρισης από Χαντέ, κάλεσμα στον κόσμο!

«Θέλουμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση», τόνισε ο τεχνικός της Ατλαντίδας, με τη διοίκηση να αναφέρει «Στηρίζουμε την ομάδα και φέρνουμε το Κύπελλο στην πόλη μας»!

από
στις 21/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σήμερα ολοκληρώνει η Ατλαντίδα την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (22/2) με τον Κεραυνό Κερατέας (σέντρα στις 14.30) στο γήπεδο της Ανθούσας!

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, που είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς στην Κερατέα με 1-0, θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνη την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ενώ αναμένεται να έχει την συμπαράσταση και του κόσμου, αφού υπάρχει έντονη κινητοποίηση και μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην Ατλαντίδα το κλίμα είναι καλό, υπάρχει αισιοδοξία, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Χαντές έστειλε μήνυμα πρόκρισης τονίζοντας πως «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θέλουμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση. Νομίζω χρειάζεται να έχουμε καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και υπομονή. Πρεπει να είμαστε πιο επιθετικοί από τον πρώτο αγώνα και να μείνουμε προσηλωμένοι στο τακτικό κομμάτι. Όσον αφορά τον κόσμο, καλό θα είναι όσοι αγαπάνε την ομάδα να είναι κοντά μας καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο αναμένεται με ενδιαφέρον». Από την μεριά της η διοίκηση της Ατλαντίδας απηύθυνε κάλεσμα σε όλον τον φίλαθλο κόσμο αναφέροντας: «Στηρίζουμε την ομάδα και φέρνουμε το Κύπελλο στην πόλη μας»!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Χαντές ξεκούρασε αρκετά από τα βασικά του στελέχη στο ματς με την Μαρκό και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εκτός είναι οι τραυματίες Καρποντίνης και Καμπάνταης.