×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ρεβάνς ημιτελικών Κυπέλλου: Μάχη στην Ανθούσα, τυπική διαδικασία στα Σπάτα

Ρεβάνς ημιτελικών Κυπέλλου: Μάχη στην Ανθούσα, τυπική διαδικασία στα Σπάτα

Σέντρα στις 14.30 στο Ατλαντίδα-Κεραυνός και το Αήττητος-Παλληνιακός

από
στις 22/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σήμερα στις 14.30 το μεσημέρι θα διεξαχθούν οι δύο ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ σε Ανθούσα και Σπάτα. Σαφέστατα, τα φώτα πέφτουν στην αναμέτρηση Ατλαντίδα-Κεραυνός, καθώς η πρόκριση στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ανοιχτή μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που είχε βρει νικητές τους Κερατιώτες με το ρευστό 1-0.

Στο δεύτερο ζευγάρι, αυτό του Αήττητου με τον Παλληνιακό, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς τα Σπάτα με το 0-4 στην Παλλήνη ουσιαστικά έχουν καθαρίσει ήδη την πρόκριση και η σημερινή ρεβάνς μοιάζει τυπική διαδικασία. Στην αναμέτρηση της Ανθούσας διαιτητής θα είναι η διεθνής Ελένη Αντωνίου με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη-Σπυρόπουλο, ενώ το ματς στα Σπάτα θα διευθύνει ο Αντ. Βλάχος με βοηθούς τους Τζαφόλια Β.-Χόικα.

Βαγγέλης Χαντές (προπονητής Ατλαντίδας): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θέλουμε πολύ την πρόκριση. Νομίζω χρειάζεται να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση. Πρεπει να είμαστε πιο επιθετικοί από τον πρώτο αγώνα και να μείνουμε προσηλωμένοι».

Τάκης Μακροδημήτρης (προπονητής Κεραυνού): «Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο. Σίγουρα έχουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά δεν βασιζόμαστε εκεί. Παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, αλλά ο Κεραυνός έχει την ιστορία και το βάρος της φανέλας».

Πάρης Κωνσταντακόπουλος (προπονητής Αήττητου): «Το 0-4 του πρώτου αγώνα, πράγματι, είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει μεγάλο προβάδισμα. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις και πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός και συγκενρωμένος για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων».

Παναγιώτης Χριστοφιλέας (προπονητής Παλληνιακού): «Θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Σεβόμαστε τον Αήττητο που κατά την άποψη μου είναι η καλύτερη ομάδα σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά και εμείς έχουμε ικανά και νέα παιδιά».

Αναλυτικά:

Κύπελλο (Ημιτελική φάση-ρεβάνς)

 
 ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
9. ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ Ανθούσας Τετάρτη 22/02/17 14:30 ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ε., ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Π., ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Π.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ)
(Παρατηρητής: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)
 
10. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Σπάτων Δημήτρης Δημητρίου Τετάρτη 22/02/17 14:30 ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤ ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β., ΧΟΙΚΑΣ Σ.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΣΟΥΛΟΣ )
(Παρατηρητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)