×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πέρασε από τον Κουβαρά και παραμένει στο κόλπο ο Παλλαυρεωτικός

Πέρασε από τον Κουβαρά και παραμένει στο κόλπο ο Παλλαυρεωτικός

Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή επικράτησε 0-1 και κρατά ζωντανό το όνειρο της ανόδου

από
στις 26/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0-1

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του έφυγε από τον Κουβαρά το Σάββατο (25/2) ο Παλλαυρεωτικός. Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, επικράτησε με 0-1 και κρατά ζωντανό το όνειρο της ανόδου, αφού παραμένει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Λαυριώτες, οι οποίοι τρέχουν αήττητο σερί 14αγωνιστικών (!) με απολογισμό 10 νίκες-4 ισοπαλίες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού αγώνα, ο Παλλαυρεωτικός ήταν η ομάδα που είχε τη υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Κουβαρά να αμύνεται και να ψάχνει κυρίως την κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο-τρεις περιπτώσεις και εν τέλει άνοιξαν το σκορ στο 40' με σουτ του Παπαγεωργίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 20' ο Μάνθος Ασλάνης είχε χαμένο τετ α τετ.

Στην επανάληψη το ματς άνοιξε περισσότερο, ο Παλλαυρεωτικός και πάλι ήταν πιο επικίνδυνος, αλλά την σπουδαιότερη φάση την έκανε ο Κουβαράς, που στο 60' είχε δοκάρι (στην εξωτερική μεριά) με σουτ του Σερμπενιάδη. Μ' αυτά και μ' αυτά το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε και ο Παλλαυρεωτικός πανηγύρισε ακόμα μια σπουδαία νίκη απέναντι στον μαχητικό Κουβαρά.

***Καλή η διαιτησία των Κάντζου, Χόικα και Μαραγκού

Διαιτητές: Κάντζος, Χόικας, Μαραγκού

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Μκρδτσιάν (72' Άπο Σαριαλτίν), Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης (64' Κούτλογλου), Φουστέρης (31' Τόλιας), Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Ζαφειρόπουλος.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ζουμάς (81' Μπαλόπητας), Δημητρόπουλος (15' λ.τρ. Μωραΐτης), Ασλάνης (90' Καυκιάς), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 11:22