×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μιχάλης Κατσίμπρας: «Αγαστή συνεργασία με ΕΠΣΑΝΑ, συγχαρητήρια σε όλους»

Μιχάλης Κατσίμπρας: «Αγαστή συνεργασία με ΕΠΣΑΝΑ, συγχαρητήρια σε όλους»

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Μικτών ομάδων ΕΠΣΑΝΑ μιλά για την εντυπωσιακή πορεία των Νέων κι όχι μόνο

από
στις 02/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Μπορεί η Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣΑΝΑ να... σταμάτησε στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Ε.Ο., ωστόσο αυτή η πορεία χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη.

Άλλωστε, τα παιδιά των Γιάννη Μαγγίνα-Γιώργου Φαράκου, έκαναν την υπέρβαση κι αφού βγήκαν πρωταθλητές στον όμιλο τους, απέκλεισαν εν συνεχεία την πανίσχυρη Αθήνα των ΠΑΕ στο μπαράζ. Για τη διαδρομή των Νέων μέχρι τον προημιτελικό με τον Αχαΐα, αλλά και για την συνολική παρουσία των Μικτών ομάδων, μίλησε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο άνθρωπος που έχει την γενική εποπτεία των προεθνικών της Ανατολικής Αττικής, τις οποίες ισχυροποιεί αφάνταστα με τις επιστημονικές γνώσεις του στην προπονητική.

Ο λόγος, βέβαια, για τον Τεχνικό Διευθυντή Μιχάλη Κατσίμπρα, ο οποίος τόνισε: «Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια σε όλους: Στη διοίκηση της Ένωσης, στην Επιτροπή, στους προπονητές και φυσικά στα παιδιά. Η ομάδα Νέων βγήκε πρωταθλήτρια στον όμιλο της και τα πήγε πολύ καλά. Το παιχνίδι με την Αχαΐα κρίθηκε στα σημεία και αξίζουν μπράβο σε όλους... Θέλω να συγχαρώ βεβαίως και την αντίπαλη ομάδα για την πρόκριση. Εμείς πλέον κοιτάμε την συνέχεια και το πλάνο μας συνεχίζεται, με στόχο την βελτίωση μας. Ετοιμάζουμε ήδη την ομάδα της επόμενης περιόδου και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: Να αναδειχτούν παιδιά τα οποία αργότερα θα στελεχώσουν τις εθνικές μας ομάδες». Όταν ρωτήσαμε τον κ. Κατσίμπρα πως κυλά η συνεργασία με τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, πρόσθεσε: «Υπάρχει μια αγαστή συνεργασία. Σίγουρα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κι έχουμε πάντα στόχο την βελτίωση. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους και νομίζω πως αυτό που κάνουμε μαζί με τους προπονητές είναι λειτούργημα... Θέτουμε τις γνώσεις μας στις υπηρεσίες της Ένωσης με στόχο την ανάδειξη των αθλητών».