×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ασταμάτητος ο Γκαβασιάδης, νέα νίκη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Ασταμάτητος ο Γκαβασιάδης, νέα νίκη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Τρίτη συνεχόμενη νίκη με καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη, που επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννη Γκαβασιάδη

από
στις 08/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 2-1

Με τον ικανό γκολτζή Γιάννη Γκαβασιάδη να πετυχαίνει ακόμα δύο τέρματα και να φτάνει τα 20 συνολικά στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αήττητο στους οκτώ πόντους, με τα Σπάτα να έχουν ματς λιγότερο. Η ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη πραγματοποιώντας για ακόμα ένα ματς καλή εμφάνιση, έφτασε στην τρίτη διαδοχική νίκη, απέναντι σε ένα Μπογιάτι που ρίσκαρε στην επανάληψη και το πάλεψε αρκετά.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης (8/3) που διεξήχθη στο Γ. Ραφιάς, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να κάνουν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και να ανοίγουν το σκορ στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαβασιάδη, το οποίο κέρδισε ο Μπουγάτσιας, που ανετράπη μέσα στην περιοχή. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ήταν πιο επικίνδυνος και πιεστικός έχοντας τέσσερις τελικές, αλλά του έλειψε η ψυχραιμία και η σωστή εκτέλεση. Το Μπογιάτι αντέδρασε μετά το μισάωρο και ισοφάρισε στο 40', κόντρα στην ροή του αγώνα, όταν ο Καραχάλιος νίκησε τον Καραγιάννη για το 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο ανοιχτό, με τον Ολυμπιακό Λαυρίου να έχει ελαφρά υπεροχή, αλλά και τον Άγιο Στέφανο να παίζει ανοιχτά ψάχνοντας τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο-τρεις επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Ντογκοτάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Κόκκινου έχασαν την ευκαιρία του αγώνα με τον Καραχάλιο, ο οποίος με σκαφτό πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ! Εν τέλει, ο Ολυμπιακός Λαυρίου ήταν εκείνος που έφτασε στην επίτευξη δεύτερου γκολ και στη νίκη, όταν στο 85' ο Σιδερής -που μπήκε ως αλλαγή στο ματς από τον Καβαλιέρη και έδωσε φρεσκάδα- μπήκε από τα αριστερά, γύρισε στον Γκαβασιάδη και ο ικανός σκόρερ πλάσαρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου ο σκόρερ δύο τερμάτων Γιάννης Γκαβασιάδης που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και οι Βασιλείου, Χάλαρης, Σιδερής. Ο τελευταίος βοήθησε πολύ με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, με την αλλαγή του Μιχάλη Καβαλιέρη να είναι καθοριστική ***Καλή η διαιτησία των Ανδρέα Βλάχου, Τζαφόλια Δ., Δουλγεράκη

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Τζαφόλιας Δ., Δουλγεράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Βασιλείου, Πατσιαούρας, Τσίκλος, Τσίτσης, Χάλαρης, Κοντογιάννης (71' Έλενας), Καραγιάννης Μάριος, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (92' Βελετάκος), Μπουγάτσιας (90' Πετρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Οικονομόπουλος, Ποστόλις, Κάρο (79' Αθανασίου), Καραχάλιος, Παπαντζίμας, Χρυσικόπουλος (80' Παπιδάκης), Ζουρούδης, Μπόσιος.