×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διαζύγιο με Κρασώνη, ανέλαβε ο Νίκος Σκούρας στο Κρυονέρι

Διαζύγιο με Κρασώνη, ανέλαβε ο Νίκος Σκούρας στο Κρυονέρι

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τη διοίκηση να δίνει τα κλειδιά του ανδρικού τμήματος σε έναν άνθρωπο γέννημα-θρέμμα του Κρυονερίου

από
στις 14/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο Κρυονέρι όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς είχαμε αλλαγή προπονητή. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κρασώνης μετά το παιχνίδι με τον Άρη Βούλας ανακοίνωσε –για προσωπικούς λόγους- την παραίτηση του από το τιμόνι του συλλόγου, με τη διοίκηση να την κάνει αποδεκτή. Βασικός λόγος που ήλθε το διαζύγιο των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι η απόσταση και οι μετακινήσεις που είχαν ταλαιπωρήσει τον κ. Κρασώνη. Η διοίκηση του Κρυονερίου, υπό τον προεδρία του Δημήτρη Σταθόπουλου, κινήθηκε προς την σωστή κατεύθυνση και βρήκε τον αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Νίκου Σκούρα, ο οποίος είναι νεαρός προπονητής (42 ετών), ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας και είναι άνθρωπος που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου!

Ο Νίκος Σκούρας, έχει εργαστεί σε όλα τα τμήματα Ακαδημιών του Κρυονερίου και από σήμερα αναλαμβάνει επίσημα το τιμόνι της ανδρικής ομάδας, έχοντας τα εχέγγυα και τις γνώσεις να τρέξει το πλάνο -με βάση τα νέα παιδιά- που έχει οραματιστεί η διοίκηση. Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, ο Νίκος Σκούρας όχι μόνο δεν είναι μια προσωρινή λύση, αλλά υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση να τρέξει την ομάδα και τη νέα σεζόν, σχεδιάζοντας την πάνω σε αθλητές γέννημα-θρέμμα του Κρυονερίου, τα οποία θα προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα.

Στόχος των ανθρώπων, δε, είναι στα επόμενα δύο χρόνια το Κρυονέρι να έχει ρόστερ στο ανδρικό τμήμα που στο 90% του θα αποτελείται από αθλητές των τμημάτων υποδομής, τα οποία λειτουργούν βέβαια σε υψηλά επίπεδα. Είναι ξεκάθαρο πως στο Κρυονέρι η διοίκηση έχει ρίξει όλο το βάρος στην Ακαδημία και στο πρότζεκτ που τρέχει, με αποτέλεσμα η ανδρική ομάδα -στην οποία ήδη ο μέσος όρος ηλικίας είναι πάρα πολύ μικρός-, να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. 

Το σημαντικό για το Κρυονέρι είναι πως αυτή η εξέλιξη γίνεται κατ' επιλογήν και συνειδητά, κι είναι βέβαιο πως σε βάθος χρόνου ο σύλλογος και τα παιδιά της περιοχής θα βγουν κερδισμένα. Τέλος, να προσθέσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες το καλοκαίρι θα γίνει παρουσίαση όλου του πρότζεκτ που υπάρχει, ένα πρότζεκτ το οποίο στηρίζουν ένθερμα όχι μόνο η τωρινή διοίκηση, αλλά και παράγοντες εκτος ομάδος (τουλάχιστον τρεις), με τους οποίους ο πρόεδρος κ. Σταθόπουλος έχει έρθει ήδη σε επαφή και είναι υποστηρικτές της προσπάθειας...