×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου απέσυρε την πρόταση της Ένωσης

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου απέσυρε την πρόταση της Ένωσης

«Η πρότασή μου δεν βρήκε την ανταπόκριση από το σύνολο των σωματείων και ως εκ τούτου αποσύρεται, δεδομένου ότι ο Παλλαυρεωτικός δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ουσιαστικά αγνοώντας την», αναφέρει ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Παναγιώτης Δράκος – Τι απαντά ο Παλλαυρεωτικός

από
στις 16/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Αρνητικές εξελίξεις όσον αφορά την Ένωση των τριών ομάδων του Λαυρίου, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Παναγιώτη Δράκο να προχωρά σε προσωπική ανακοίνωση, γνωστοποιώντας τον λόγο για τον οποίο αποσύρει την πρόταση συγχώνευσης.

Αναλυτικά: «Το προηγούμενο διάστημα κατέθεσα στα άλλα δύο ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης μας μία πρόταση για συνένωση των συλλόγων του Λαυρίου. Πίστευα και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση για την ανάπτυξη του αθλήματος στον τόπο μας, όπου συνενώνοντας δυνάμεις, θα ανοιχθούν περισσότερες ευκαιρίες για μεγάλες αθλητικές επιτυχίες και καλύτερη διαχείριση του έργου των σωματείων προς την νέα γενιά της πόλης μας.

Η πρόταση προϋπέθετε την συμμετοχή όλων των σωματείων προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα που υπάρχουν με όρους απόλυτης ισοτιμίας και σεβασμού στην ιστορία κάθε συλλόγου. Δυστυχώς η πρότασή μου δεν βρήκε την ανταπόκριση από το σύνολο των σωματείων και ως εκ τούτου αποσύρεται, δεδομένου ότι ο Παλλαυρεωτικός δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα στην πρότασή μας ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ουσιαστικά αγνοώντας την. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση της ΑΠΕ Λαυρεωτική για την θετική ανταπόκριση στην πρότασή μας, αλλά δυστυχώς αυτή δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι την ανεξαρτησία του κάθε σωματείου. Είναι άλλωστε αυτονόητο δικαίωμα της κάθε διοίκησης να κάνει τις επιλογές που εκείνη επιθυμεί για το καλό του σωματείου που εκπροσωπεί. Διατηρούμε και εμείς αυτήν την δυνατότητα να αποφασίζουμε για κάθε θέμα, με γνώμονα το καλό του δικού μας σωματείου. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου θα συνεχίσει είτε βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας είτε δεν βρίσκομαι σε αυτό, να προσφέρει αποτελεσματικά στην νέα γενιά του τόπου μας, διαβεβαιώνω προσωπικά τους πάντες γι’ αυτό».

Τι απαντά ο Παλλαυρεωτικός

Λίγη ώρα μετά την παραπάνω ανακοίνωση, ο Παλλαυρεωτικός πήρε επίσημα θέση μέσω του προέδρου του Γιάννη Πασχάλη, που αναφέρει: «Ως πρόεδρος του Παλλαυρεωτικου θα ήθελα να τονίσω τα εξής: Ο Ολυμπιακός Λαυριου και Εσυ ειδικότερα τρέφετε της ιδιαίτερης εκτίμησης μου και το ΔΣ μας δεν αγνοούσε ποτέ μια προτάση που έχει να κάνει με τα σώματια της πόλης μας! Η πρόταση σας όντας μια σοβαρή πρόκληση για τα σωματεία μας θα έπρεπε να συζητηθεί αναλυτικά από το ΔΣ μας διότι είναι ένα θέμα με ιστορική ευθύνη για μας! Έχει περάσει ένα Μηνας μόλις από την συζήτηση αυτή,όπου η ομάδα μας έχει αγωνιστικές και άλλες υποχρεώσεις που τρέχουν, και τα μέλη του ΔΣ μας μόλις προχτές καταφέραμε να βρεθούμε και οι 11 ώστε να ενημερωθούν όλοι και να πουν όλοι την γνώμη τους(λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων δεν Μαζευόμασταν) η απόφαση μας και η αντιπρόταση μας έχει παρθεί από προχτές και η οποία θα σας κοινοποιηθεί!και τελικά θεωρώ ότι ένας Μηνας δεν είναι και πολύ διάστημα ώστε ένα ΔΣ να αποφασίσει ένα σοβαρότατο θέμα όπως είναι η ένωση των ομάδων».

Πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, παραμένει άγνωστο εάν οι εμπλεκόμενες πλευρές θα ξανακαθίσουν στο ίδιο τραπέζι...