×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Απόδραση Θησέα από την Σταμάτα!

Απόδραση Θησέα από την Σταμάτα!

Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου επικράτησε 1-2 με ανατροπή και δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο

από
στις 20/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ - ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 1-2

Με μεγάλο διπλό που τον κρατά ζωντανό στην μάχη της ανόδου απέδρασε ο Θησέας την Κυριακή (19/3) από την Σταμάτα. Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-2 της τοπικής ομάδας πετυχαίνοντας την ανατροπή με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου έβγαλε χαρακτήρα.

Στο πρώτο 45λεπτο η μαχητική Σταμάτα είχε την υπεροχή, απείλησε σε μια-δύο περιπτώσεις, ενώ ζήτησε και τρία πέναλτι. Ένα για ανατροπή και δύο για χέρι, με τον Μανιώτη να λέει παίζετε... Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας ισορρόπησε, ενώ στο 51' είχαμε την αποβολή του Χρυσανθόπουλου για την Σταμάτα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα. Οι «Άγιοι» παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και να κάνουν το γνωστό παιχνίδι τους, επηρεασμένοι ίσως και από τη δυναμικό παιχνίδι των γηπεδούχων!

Η παθιασμένη Σταμάτα, άλλωστε, ήταν αυτή που στο 65' άνοιξε το σκορ με τρομερή ατομική προσπάθεια και σουτ του Μπουρτζαλιάνι για το 1-0... Αυτή η εξέλιξη αφύπνισε κάπως τον Θησέα, ο οποίος ανέβηκε ψηλά, έψαξε απαντήσεις και βγάζοντας χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο έφτασε στην ανατροπή. Η ισοφάριση ήλθε στο 80' με αυτογκόλ του Κριεμάδη από γύρισμα του Ζιάγκου, ενώ στο 89' ο Ζιάγκος από δημιουργός ουσιαστικά μετατράπηκε σε εκτελεστής, όταν με ωραίο τελείωμα από ασίστ του Γεωργάτου διαμόρφωσε το τελικό 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτητές: Μανιώτης, Καλαμπάκας, Τσέλιος

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Πρωτόπαππας, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Μπόρας, Κριεμάδης, Χρυσανθόπουλος, Δημητρίου (74' Χαμπέρης), Κοσμάς Πέππας, Μπουρτζαλιάνι, Μπερπάντης (69' Άνινος), Τορλαχίδης (57' Φαραντάκης).

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Οικονόμου, Μαγγίνας, Τασσόπουλος, Νικολέας, Ευαγγελίου (63' Ξύδης), Μαγκουσοχατζάκης (58' Γεωργάτος), Νικηφοράκης, Ζιάγκος, Διασίτης, Δημητρίου (53' Σοφρόνης).