×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νέα σπουδαία νίκη ο ΑΟ Κορωπίου!

Νέα σπουδαία νίκη ο ΑΟ Κορωπίου!

Με καρδιά και ψυχή η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και πήρε νέα βαθμολογική «ανάσα»

από
στις 25/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 1-0

Λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μαρκό, το Κορωπί υπέταξε και τον ισχυρό Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου! Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα, βγάζοντας καρδιά και ψυχή, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 με γκολ – πέναλτι του Αλεξίου και να πανηγυρίσει στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής νέο τρίποντο χρυσάφι στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ήταν ένα ματς ισορροπημένο στο μεγαλύτερο διάστημα του, με τον ΑΟΚ να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί στο 2' με τον Σεϊτάι, αλλά ο Ντογκοτάρι με μεγάλη επέμβαση είπε όχι! Ο Άγιος Στέφανος απάντησε με δύο καλές στιγμές του Ζουρούδη αλλά ο σταθερός Ούσιος δεν είχε πρόβλημα. Στο 30' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξίου, το οποίο κέρδισε ο Μουτζακάς σε ανατροπή του.

Στην επανάληψη το Μπογιάτι του Νίκου Κόκκινου ανέβηκε ψηλά και ήταν πιεστικό ψάχνοντας την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο-τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ το Κορωπί που απείλησε με Μαστρογιάννη και Σεϊτάι, διαχειρίστηκε άψογα το ματς και κράτησε το πολύτιμο 1-0 μέχρι το φινάλε.

***Δεν υστέρησε κανείς για το Κορωπί ***Καλή η διαιτησία της Αντωνίου και των βοηθών Κουτζιακουτζίδη-Μακρή

Διαιτητές: Αντωνίου, Κουτζιακουτζίδης, Μακρής

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Λυμπερόπουλος, Μπανάι, Αλεξίου (75' Τογιάλι), Πάντου, Ρομπέρτο (75' Παπαδόπουλος), Σεϊτάι, Κάλλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι (80' Καπουράνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Οικονομόπουλος, Αθανασίου, Χρυσικόπουλος, Καραχάλιος (75' Κάρο), Παπατζίμας, Παπιδάκης, Ζουρούδης, Μπόσιος.