×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Κερατέα και Σπάτα μοιράστηκαν βαθμούς και... εντυπώσεις!

Κερατέα και Σπάτα μοιράστηκαν βαθμούς και... εντυπώσεις!

Σε ένα υψηλής ποιότητας ντέρμπι, ο Κεραυνός υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπατών σε νέα απώλεια βαθμών (2-2), που παραμένει -όμως- το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

από
στις 26/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-2

Σε ένα υψηλής ποιότητας και μεγάλων προδιαγραφών ντέρμπι Κεραυνός και Αήττητος έμειναν στο 2-2, στο γήπεδο της Κερατέας και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Για το πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, η πρωτοπόρος ομάδα του Πάρη Κωνσταντόπουλου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την χθεσινή απώλεια του Ολ. Λαυρίου και υποχρεώθηκε στην ισοπαλία, χάνοντας έτσι δύο βαθμούς από την αξιόμαχη Κερατέα! Παρά την απώλεια βαθμών πάντως, με το +8 και με ένα παιχνίδι λιγότερο από τον δεύτερο, τα Σπάτα παραμένουν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Στο αγωνιστικό σκέλος, 100 και πλέον φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δικαιολογούν την υψηλή βαθμολογική τους θέση!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι... και πιο συγκεκριμένα στο α' μέρος ο Κεραυνός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα και πιο αποφασιστικά από τα Σπάτα, επιθυμώντας να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενος, καταφέρνοντάς το μόλις 10' μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Όμορφη επέλαση του Μπρότσι από τα αριστερά και σέντρα με αποδέκτη τον εξαιρετικό Νταΐ, που σούταρε και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κύρκο, για το 1-0 των γηπεδούχων. Από το γκολ και μετά ο Αήττητος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχε παιχνίδι πρωτοβουλίας, δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Χαντζάρα. Έτσι, στο 20' ήρθε η ισοφάριση μετά από εξαιρετική προβολή του Λύγκου. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε σε απόλυτα ισορροπημένο ρυθμό, ο Αήττητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη με εξαιρετικό στήσιμο δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στις επιθετικές αρετές των φιλοξενούμενων, με το 1-1 να είναι δικαιολογημένα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι δραματικά... Ο Αήττητος εξακολουθούσε να έχει την κατόχη και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Κεραυνού, που είχε ρόλο, κυρίως ανασταλτικό. Η πίεση των Σπατών απέδωσε καρπούς στο 54', καθώς με «αριστοτεχνική» εκτέλεση φάουλ του Αλιμπά πραγματοποιήθηκε η ανατροπή και το 1-2. Όμως, ο Κεραυνός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη... καθώς σε υποδειγματική αντεπίθεση στο 76' και μετά από πάσα του Νταϊ στον Μουσαράι, ο δεύτερος κρέμασε τον Κύρκο και έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσια! Η ισοφάριση του Κεραυνού μεταμόρφωσε τον αγώνα σε... «ροντέο»! Το τελευταίο τέταρτο του αγώνα απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ της νίκης και ο ρυθμός του παιχνιδιού να είναι... πάνω κάτω! Με αυτό τον τρόπο, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία, κερδίζοντας τις... εντυπώσεις, καθώς και από ένα βαθμό!

***Συγκλονιστικός ο Νταΐ για τον Κεραυνό, εκ των διακριθέντων Μουσαράι και Ξένος.

***Εξαιρετικοί για τον Αήττητο οι Αρκουμάνης, Αλεξίου και Λύγκος.

Διαιτητές: Μανιώτης, Τζαφόλιας, Χόικας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Φραγκής, Κατσίκης, Βαγγέλι, Ξένος, Κοτίτσας (Ντεμολλάρι 65 λ.τρ.), Μπρότσι, Κακαράς, Μαγγανάς (91' Μπαντουράκης), Μουσαράι, Νταϊ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κυρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Κοσμάς, Αλιμπάς (Λαζάρου 73'), Αρκουμάνης, Σκαφίδας ( Μωυσιάδης 11' λ. τρ.), Λύγκος, Γκούμας (Σκούμας 46'), Σεΐτι.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 20:21