×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μάχη μέχρι τέλους για την Μαρκό...

Μάχη μέχρι τέλους για την Μαρκό...

Όσο ζει ελπίζει η ομάδα του Γιώργου Φαράκου που επικράτησε 3-0 του Κρυονερίου

από
στις 26/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΡΚΟ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 3-0

Η Μαρκό άφησε πίσω της το άσχημο αποτέλεσμα στο Κορωπί κι επέστρεψε στις επιτυχίες την Κυριακή (26/3), όπου επικράτησε 3-0 του ΑΠΟ Κρυονερίου για την 25η αγωνιστική. Η ομάδα του Γιώργου Φαράκου, ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και απολύτως δίκαια έφτασε στην επικράτηση παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Σαφέστατα, οι Μαρκοπουλιώτες γνωρίζουν πως ψάχνουν θαύμα για την σωτηρία, ωστόσο όσο... ζουν ελπίζουν και είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη μέχρι το τέλος. Η Μαρκό άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με πλασέ του Βασιλού από ωραίο συνδυασμό, ενώ ο ίδιος παίκτης που ήταν στους διακριθέντες πέτυχε δεύτερο γκολ στο 15' με νέο ωραίο τελείωμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο, απέναντι σε ένα Κρυονέρι που παρατάχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι με νεανική σύνθεση και το πάλεψε όσο μπορούσε. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 70' ο Τζανής με σουτ. Βασιλός σε ρόλο εκτελεστή και Γκεμίσης σε ρόλο δημιουργού μεσοεπιθετικά ήταν ότι καλύτερο είχε η Μαρκό, που δεν αντιμετώπισε προβλήματα μεσοαμυντικά κάνοντας καλή εμφάνιση.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Κακάνης, Γκούβας

ΜΑΡΚΟ: Κακαγιάς, Σκορδάς, Σιδέρης (65' λ.τρ. Μερκούρης), Πλίτσης (68' Κορωνιάς), Τζανής, Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Βασιλός, Γκεμίσης (72' Τσέλιος), Γκριμέκης.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Πολ, Κολώτας, Καστρινός, Ζερμπίνης, Καμαρίτης, Σαχίνης, Κανταρέλης (46' Πασχαλάκης), Ρίζος (72' Μανουσάκης), Σιατραβάνης, Παυλίδης.