×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Από έναν βαθμό Παμπαιανικός και Σταμάτα...

Από έναν βαθμό Παμπαιανικός και Σταμάτα...

Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες, με τον 17χρονο γκολκίπερ της Σταμάτας Πρωτόπαπα να είναι μορφή του αγώνα!

από
στις 27/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η κυριακάτικη (26/3) μάχη ανάμεσα στον Παμπαιανικό και την Σταμάτα, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 σε αυτή την 27η αγωνιστική. Οι Παιανιώτες του Ηλία Τριανταφύλλου, ήθελαν περισσότερο τη νίκη και πίεσαν αρκετά κυρίως στο β' μέρος, ωστόσο έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, τον 17χρονο Πρωτόπαπα, ο οποίος με τρομερές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς που διεξήχθη υπό ισχυρό άνεμο, ο οποίος δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Ο Παμπαιανικός ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι στην Σταμάτα που έκανε άμυνα στο μισό γήπεδο και έψαχνε την κόντρα, με επιτυχία σε αρκετές περιπτώσεις. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 30' για κράτημα στον Γιαμά με τον Φωστέρη να λέει παίζετε, ενώ στο α' μέρος είχαμε ορισμένες καλές στιγμές εκατέρωθεν.

Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, απέκτησε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό και η μπάλα ήταν πάνω κάτω. Η Σταμάτα είχε επικίνδυνες στιγμές με Μπουρτζαλιάνι, Μπερμπάντη και Δημητρίου στην κόντρα, ενώ στο 90' ο Τσουνάκης βγάζει με δύσκολη επέμβαση προσπάθεια του Δημητρίου. Ο πιεστικός Παμπαιανικός από την πλευρά του είχε τρεις πολύ σπουδαίες ευκαιρίες: Μια με κεφαλιά εξ επαφής του Γιαμά και δύο σουτ του Τσιγάρα, όπου και στις τρεις περιπτώσεις ο κορυφαίος του αγώνα 17χρονος γκολκίπερ Πρωτόπαπας προχώρησε σε μεγάλες επεμβάσεις δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει... Ένταση είχαμε στο φινάλε και μετά το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα η αποστολή της Σταμάτας να αποχωρήσει με καθυστέρηση από την Παιανία. Καθοριστικό ρόλο στο να μην ξεφύγουν τα πράγματα έπαιξαν οι διοικήσεις των δύο ομάδων που ηρέμησαν τα πνεύματα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Μαραγκού, Σπίθας

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου (46' Δημήτρουλας), Γκόμπλιας, Φράγκου, Δούβος (75' Αντωνόπουλος), Γιαμάς, Τσιγάρας, Μυρτάι.

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Πρωτόπαπας, Τσατσαράγκος (80' Άνινος), Σμυρναίος, Μπόρας, Κριεμάδης, Πέππας Κοσμάς, Δημητρίου, Μπερμπάντης (86' Σάββας), Μπουρτζαλιάνι, Χαμπέρης (60' Φαραντάκης), Τορλαχίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 14:09