×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Επιστροφή στις νίκες για τον Αετό Πικερμίου

Επιστροφή στις νίκες για τον Αετό Πικερμίου

Επιστροφή στις νίκες για το Πικέρμι, που είχε σε εξαιρετική μέρα τον Μουλλάκη και πήρε δύσκολα το... τρίποντο με 2-0 από τον Ωρωπό.

από
στις 29/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 2-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Αετό Πικερμίου, που με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, υπέταξε την αντίσταση του αξιόλογου Ωρωπού. Πιο συγκεκριμένα για το πλαίσιο της 28ης εμβόλιμης αγωνιστικής, με ήρωα τον Μουλλάκη που έβαλε και τα δύο γκολ, πήρε το τρίποντο και εδραιώθηκε στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρα ο Ωρωπός έχει έντονα παράπονα για δύο ακυρωθέν γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή... ο Ωρωπός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό και διατηρούσε μια ελαφρά υπεροχή που δεν μπορούσε, όμως να μετουσιώσει σε κλασική ευκαιρία, με το 0-0 να μοιάζει δικαιολογημένο σαν αποτέλεσμα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. ο Αετός ισορρόπησε μετά το 20' και είχε 2-3 καλές στιγμές. Στο 30' πραγματοποιήθηκε το 1-0 για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μουλλάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντέρκα και με όμορφο σουτ, άνοιξε το σκορ. Για το υπόλοιπο 15λεπτο του ημιχρόνου ο Ωρωπός είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει στο 1-0 για την ομάδα του Κώστα Τσίχλη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ωρωπός μπήκε πιο δυνατά από το πρώτο και κατάφερε να σκοράρει με τον Μπραχιμάι στο 50', γκολ ομως, που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ και σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων από τον Ωρωπο! 10' αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 60, ο Ωρωπός έβαλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα με τον Μπαλώκα, αλλά η Μαραγκού το ακύρωσε ως οσφάιντ, κάνοντας τον πάγκο του Ωρωπού να σηκωθεί ξανά όρθιος! Με αυτά και με αυτά, ο Αετός έκανε το 2-0, ξανά με τον Μουλλάκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και... χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του!

***Διακριθέντες για τον Αετό Πικερμίου οι Μουλλάκης και Αρβανιτίδης.

***Ξεχώρισαν για τον Ωρωπό οι Σκαρμούτσος και Παπαγεωργίου.

***Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κονταρίνης για το Πικέρμι και ο Μπραχιμάι για τον Ωρωπό και αυτός με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Βιτσεντζάτος, Μαραγκού.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Βοτίδης, Κοντρίνης, Σερμαγιάς, Φρίγκης, Καλογραιάκης, Γκιτίδης, Ρακιπλάρι (Τσέρμος 80'), Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (Παναγόπουλος 85'), Μουλλάκης, Ιωάννου (Γκούτσιας 65').

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Μήτρου, Αμπαζή, Τσαγκαράκης (Ευφραιμίδης 24 λ. τρ.), Αλιάϊ, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης, Μίχας, Μπαλώκας, Μραχιμάϊ.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 22:58