×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Η μεγάλη απόδραση του Αφιδναϊκού!

Η μεγάλη απόδραση του Αφιδναϊκού!

Με γκολάρα του Τσαλίδη και τον Μορφονιό να κατεβάζει ρολά, η ομάδα του Νίκου Παναγόπουλου επικράτησε 0-1 στην Σταμάτα

από
στις 30/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ - ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ 0-1

Βαθμολογική ανάσα για τον Αφιδναϊκό, που επικράτησε 0-1 της Σταμάτας, στο πλαίσιο της 28ης -εμβόλιμης- αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Παναγόπουλου, παρ' ότι δέχτηκε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο, έβγαλε ψυχή και κράτησε ένα πολύτιμο τρίποντο που ήρθε χάρη στην γκολάρα του Τσαλίδη και τον γκολκίπερ Κώστα Μορφονιό, που -κυρίως- στην επανάληψη κατέβασε ρολά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα παιχνίδι όπου η Σταμάτα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή, απέναντι σε έναν Αφιδναϊκό που εκανε άμυνα στο μισό γήπεδο και έψαχνε γρήγορα τις αντεπιθέσεις. Αυτή η τακτική βγήκε στους φιλοξενούμενους που χτύπησαν τον αντίπαλο στην κόντρα και στο 20' με τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Τσαλίδη έκαναν το 0-1. Η Σταμάτα από εκεί και πέρα ανέβασε ακόμα περισσότερο τις γραμμές της, πίεσε και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η πίεση έγινε ασφυκτική με τους γηπεδούχους να χάνουν τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες με τους Δημητρίου, Κοσμά Πέππα και Μπουρτζαλιάνι. Όλοι τους... έπεσαν πάνω στον ανίκητο γκολκίπερ Κώστα Μορφονιό που με τρομερές επεμβάσεις κράτησε το 0-1 για τον Αφιδναϊκό που έκανε ηρωική προσπάθεια και κράτησε το πολύτιμο τρίποντο. Στο 83' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Έσι με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 90' αποβλήθηκε ο Μπερμπάντης για απώθηση αντιπάλου... Λίγο νωρίτερα ο Μορφονιός τον είχε σταματήσει σε απίστευτο τετ – α- τετ!

***Μορφή του αγώνα ο Κώστας Μορφονιός, εκ των κορυφαίων ο σκόρερ Τσαλίδης

Διαιτητές: Δραγάτης, Δουλγεράκης, Τσαλίκογλου

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Πρωτόπαπας, Τσατσαράγκος (72' Άνινος), Σμυρναίος (78' Φαραντάκης), Μπόρας, Κριεμάδης, Κοσμάς Πέππας, Δημητρίου, Χρυσανθόπουλος, Μπουρτζαλιάνι, Μπερμπάντης, Τορλαχίδης.

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Γκιόλα, Μπεγκάι, Νικηφοράκης, Δήμας, Νύχας (69' Κλίσι), Ζουβερέλης Δ., Ζουβερέλης Μ., Τσαλίδης (88' Κουτσούκος Δημ.), Μίχας, Άλι.