×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Καλύβια... 4Χ4!

Καλύβια... 4Χ4!

Δεν καταλαβαίνει τίποτε η ομάδα του Θανάση Πετούρη, πήρε τέταρτη σερί νίκη στην έδρα του Διονύσου (1-3) παίζοντας με δέκα από το 35' και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο

από
στις 01/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ 1-3

Ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο έκαναν τα Καλύβια, τα οποία το Σάββατο (1/4) πανηγύρισαν τέταρτη διαδοχική νίκη και φιγουράρουν στη δεύτερη θέση! Η ομάδα του Θανάση Πετούρη, παρά το πρόγραμμα-βουνό και τις όποιες δυσκολίες, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και σήμερα, περνώντας με 1-3 από την έδρα του Διονύσου, ο οποίος βεβαίως «καιγόταν» για βαθμούς. Η αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής μόνο εύκολη δεν ήταν για τον ΠΑΟΚ που μπορεί να προηγήθηκε νωρίς-νωρίς, ωστόσο αναγκάστηκε από το 35' να παίξει με δέκα ποδοσφαιριστές, κάνοντας άριστη διαχείριση στο υπόλοιπο του αγώνα και φτάνοντας σε ένα τρίποντο-χρυσάφι.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς το οποίο ξεκίνησε με γκολ από τα... αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους, που έκαναν το 0-1 με άψογο πλασέ του διακριθέντα Ντίνου (3'). Ο μαχητικός και ανταγωνιστικός Διόνυσος η αλήθεια είναι πως δεν πτοήθηκε απ' αυτή την εξέλιξη και με τη δύναμη του γηπεδούχου προσπάθησε να αντιδράσει. Τα Καλύβια βεβαίως με εξαιρετική αμυντική λειτουργία δεν κινδύνευαν ιδιαίτερα ελέγχοντας το ματς. Οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν στο 35', όταν μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε, ο Αντώνης Οικονομίδης αντέδρασε χτυπώντας τον αντίπαλο με τον αγκώνα, με αποτέλεσμα σωστά να δει από τον Μανιώτη απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τα Καλύβια, παρ' ότι έμεινα με δέκα ποδοσφαιριστές κατάφεραν να πετύχουν δεύετερο γκολ πριν την ανάπαυλα με προβολή του Κρασσά ο οποίος έκανε το 0-2. Στην επανάληψη ο Διόνυσος ρίσκαρε αρκετά παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, ωστόσο τα Καλύβια έκαναν εξαιρετική διαχείριση και μάλιστα στο 60' ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους, όταν ο εκ των κορυφαίων του αγώνα Κρασσάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 0-3 με πλασέ. Ο Διόνυσος πάλεψε αλλά κουράστηκε μετά το 60', και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 με τον Ευαγγελάτο στο 75'.

***Διακριθέντες για τα Καλύβια οι Κρασσάς, Χριστόπουλος και Ντίνος ***Από τον ΠΑΟ Καλυβίων ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Διόνυσου για την φιλοξενία και έδωσαν συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο

Διαιτητές: Μανιώτης, Τζαφόλιας Δ., Γουρνιάς

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Πολέμης, Δήμτσας, Ζαββακόπουλος (80' Χαχάλης), Μίσιος, Κώνστας, Ευαγγελάτος (61' Αναστασίου), Σκορδάς, Μαυροκεφαλίδης, Αγγελόπουλος, Ελευθερίου (70' Ραυτακόπουλος), Αγαπητός.

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Γαλανάκης, Πασχάλη, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Απέργης (82' Τσουμανάι), Ζατσελάρι (60' Οικονομίδης Δημ.), Οικονομίδης Αντώνης, Μποτσιβάλης, Ντίνος (75' Καραγιάννης).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 21:24