×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: Μοιρασιά για Ολυμπιακό Λαυρίου και Δόξα Κορωπίου

ΕΠΣΑΝΑ: Μοιρασιά για Ολυμπιακό Λαυρίου και Δόξα Κορωπίου

Ύστερα από ένα αρκετά δυναμικό παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1

από
στις 16/03/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1-1

 

Αλληλοεξουδετέρωση στο ''Γεώργιος Ραφιάς''! Ολυμπιακός Λαυρίου και Δόξα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

 

Αυτή η ισοπαλία, παρότι ήρθε σε μια δύσκολη έδρα, σαφώς και δεν ικανοποιεί την ομάδα του Κορωπίου, η οποία παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά τους ''ερυθρόλευκους'' τους Λαυρίου βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη μοίρα και στο +8 από την τελευταία τριάδα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς πήγε στη δύναμη, στο πάθος με την Δόξα να βγάζει μεγάλο πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα προηγήθηκε μόλις στο 5', όταν ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σημειώνοντας αυτογκόλ και το 0-1. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Λαυρίου αντέδρασε, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52' με κεφαλιά του Σιδερή Έλενα.

 

Διαιτητές: ΔΡΑΓΑΤΗΣ Α., ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Π., ΜΗΤΑΡΗΣ Η.

 

(Παρατηρητής: ΦΑΜΕΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Κύρκος, Σπυρόπουλος (46' Μούργος), Ρούσι (46' Κουρτάνοβιτς), Τσίκλος, Βαφειάδης, Μπουτσάι, Γκριμέκης, Έλενας Σιδερής, Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου, Βελετάκος (68' Μπεργιάννης).

 

ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Κάρο, Μιχαήλ, Ανδρεάδης (66' Λαδόπουλος), Δαραμάρας (82' Κουμπέγια), Ψαρράκης, Μπουτσικάρης (54' Αμπεντινάι).

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 15:24