×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Οικογενειακή υπόθεση η νίκη του Αμφιάραου...

Οικογενειακή υπόθεση η νίκη του Αμφιάραου...

Η ομάδα του Μάκη Ράπτη επικράτησε 1-0 του Αστέρα Γλ. Νερών, σε ματς που ο μπαμπάς Δαυίδ (Νίκος) έδωσε την θέση του στο γιό (Θανάση) στο 80ο λεπτό

από
στις 02/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ - ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ 1-0

Η φράση «μια οικογένεια ο Αμφιάραος» δεν είναι μόνο μεταφορική αλλά και... κυριολεκτική! Βλέπετε, η σαββατιάτικη (1/4) νίκη των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Αστέρα Γλυκών Νερών ήταν οικογενειακή υπόθεση, καθώς είχαμε το εξής ενδιαφέρον... Στο 80ο λεπτό του αγώνα, λοιπόν, ο προπονητής Μάκης Ράπτης αντικατέστησε τον μπαμπά Δαυίδ (Νίκο) ετών 40 και στην θέση του πέρασε τον γιο Δαυίδ (Θανάση) ετών 17. Αναμφίβολα μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Αμφιάραο ο οποίος γενικότερα έχει έντονο το οικογενειακό στοιχείο... Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Καλάμου έχοντας και πάλι την στήριξη του κόσμου της έφτασε σε μια δίκαιη νίκη, παρ' ότι αγωνίστηκε με νεανική σύνθεση. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 55' ο Σταμέλος με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Μαντάς είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο α' μέρος.

Διαιτητές: Κακάνης, Μακρής, Λιόλιος

ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ: Νικολάου, Κουρούπας Κώστας, Ρουμελιώτης, Αντωνίου Νίκος, Μαγγίνας, Δαυίδ Νίκος (80' Δαυίδ Θανάσης), Μαντάς Γιώργος (45' Κουρούπας Σ.), Γκλιάτης, Σταμέλος, Μπίμπας (75' Αντωνίου Τ.), Σούλας.