×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ο Ωρωπός «λύγισε» την Βουλιαγμένη!

Ο Ωρωπός «λύγισε» την Βουλιαγμένη!

Με γκολ του Λάζαρου Μίχα στο 17', ο Ωρωπός κέρδισε την Βουλιαγμένη και την ανάγκασε να χάσει κι άλλο έδαφος για την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων, που οδηγούν στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

από
στις 02/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ - ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗΣ 1-0

Με γκολ του Λάζαρου Μίχα, ο Ωρωπός υποχρέωσε σε νέα ήττα (1-0) την Βουλιαγμένη και την υποχρέωσε να χάσει κι άλλο έδαφος για την κατάκτηση μιάς εκ των τριών πρώτων θέσεων, που δίνουν το εισητήριο για την Α' ΕΠΣΑΝΑ. Πιο συγκεκριμένα για το πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, ένα γκολ στο 17' ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στον Ωρωπό και να αφήσει με... άδεια χέρια την Βουλιαγμένη! 

Στο κομμάτι που αφορά τον αγωνιστικό τομέα, το παιχνίδι ξεκίνξσε σε απόλυτα ισορροπημένο ρυθμό. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, αλλά καμία εκ των δύο δεν μπόρεσε να το πράξει με επυτυχία! Μια φάση στο 17', ήταν αρκετή για να κρίνει το παιχνίδι... καθώς σε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια του Λάζαρου Μίχα, πραγματοποιήθηκε το 1-0.Στο 30' η ομάδα του Μανώλη Καπίρη ζήτησε πέναλντι σε ανατροπή του Λάμπρου Μαντακίδη, με τον Αντιπαριώτη να λέει παίζετε. Στο 35', ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ για την Βουλιαγμένη, με τον Παντελή Μαντακίδη να μην μπορεί να χρηστεί σκόρερ! Το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα να ανήκει στον Ωρωπό.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι δραματικά, ο Ωρωπός έδωσε χώρο στην Βουλιαγμένη, που διατηρούσε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία και όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο μεγαλύτερη γινόταν η πίεση! Η Βουλιαγμένη πίεσε, αλλά βρισκόμενη σε κακή αγωνιστική μέρα ήταν αδύνατο, να πάρει κάτι από την καλό-στημένη ομάδα του Ωρωπού, με το 1-0 να φέρνει σε δύσκολη θέση τους φιλοξενούμενους, όσο αναφορά την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΑΝΑ.

***Διακρίθηκαν για τον Ωρωπό οι Μήτρου, Σκαρμούτσος και Μίχας Λάζαρος.

***Πολύ καλός για την Βουλιαγμένη ήταν ο Καρδαμίτσης.

***Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει περίπου μισή ώρα, λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχαν οι επόπτες.

***Απο την Βουλιαγμένη εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία, τονίζοντας πως δεν έχει δοθεί πέναλντι και ακυρώθηκε γκολ κανονικο!

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Χριστόπουλος, Κουτζιακουτζίδης.

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Οσμάν, Μήτρού, Αμπατζή, Σκαρμούτσος, Αλιάι, Μπαλώκας, Παπαγεωργίου, Κάναρης (80' Κολιαστάσης), Φίλης (82' Μίχας Σπ.), Μίχας Λαζ., Ευφραιμίδης (65' Κανάτας).

ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μιχαλόπουλος, Τζακόπουλος, Χαλκιάς, Αντωνόπουλος, Βοριάς (75' Νικολαΐδης), Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου (46' Χαντάτ), Μαντακίδης Λ., Μαντακίδης Π. (60' Ταγκούλης), Σωτηρόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 22:18