×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Με «ήρωα» τον Οικονόμου ο Θησέας!

Με «ήρωα» τον Οικονόμου ο Θησέας!

Πήρε τη νίκη ο Θησέας, απέναντι στο Σαρωνικό (2-1), έχοντας ήρωα και πρωταγωνιστή τον Οικονόμου που σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας!

από
στις 02/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2-1

Υπόθεση του πρώτου ημιχρόνου ήταν το παιχνίδι μεταξύ του Θησέα και του Σαρωνικού, με την ομάδα του Βλάσση Χατζηαναστασίου να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Οικονόμου, που σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του, χαρίζοντας ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο για το... όνειρο της ανόδου! 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... ο Θησέας μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 3' ο Οικονόμου άνοιξε το σκορ και άλλαξε νωρίς τις ισορροπίες του παιχνιδιού! Ο Θησέας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη ήταν εκείνη που σκόραρε στο 20' με τον Αδαμίδη διαμορφώνοντας το 1-1! Το παιχνίδι είχε αποκτήσει... μια άγρια ομορφιά και στο 25', ξανά ο Οικονόμου έδωσε το προβάδισμα στον Θησέα (2-1), σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Θησέα να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να εμφανίζεται ανούσιος στα τελειώματα...

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως και όσο περνούσε η ώρα, ο Θησέας που ήθελε αρκετά τη νίκη έκανε την απαιτούμενη διαχείρηση και κατάφερε εν τέλει να πάρει... το ροζ φύλλο αγώνα από την ομάδα του Σαρωνικού, που πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ, που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι! Έτσι το τελικο 2-1, χαρίζει νέες ελπίδες στον Θησέα, που δεν μπορεί κανείς να του απαγορέψει... το όνειρό! Μετά το τέλος του παιχνιδιού Το ΔΣ του ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ συνεχάρη την διαιτησία και ευχαρίστησε την διοίκηση του Θησέα για την φιλοξενία!

***Εκ των διακριθέντων για τον Θησέα οι Γεωργάτος και Νικολέας, μορφή του αγώνα ο Οικονόμου.

***Ξεχώρισε για τον Σαρωνικό ο Αδαμίδης.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Μαραγκού, Πειρασμάκη. 
 

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Σάμογλου, Μηναδάκης, Βλασσόπουλος, (57' Μαγγίνας), Τασσόπουλος, Τσέλιος, Νικολέας, Οικονόμου, Ξύδης (67' Κουσούλης), Ζιάγκος, Γεωργάτος, Νικηφοράκης (46' Δημητρίου).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Τσάιμος, Μαλατάνος, Καραγιάννης (46 Κοντογιαννόπουλος), Μεγαγιάννης, Κετέογλου (62' Χαρίτος), Παπαγιάννη, Χρήστου, Στουραΐτης, Τσομπανάκης (32' Ζέκης), Κόεχλερ, Αδαμίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 23:04