×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Βαθμό στον Άγιο Στέφανο ο Άρης Βούλας

Βαθμό στον Άγιο Στέφανο ο Άρης Βούλας

Η ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη που παλεύει για την παραμονή, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό Ολυμπιακό

από
στις 03/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα του Αγίου Στεφάνου ο Άρης Βούλας την Κυριακή (2/4). Η ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη, που παλεύει για την παραμονή, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και με εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη έφτασε στην ισοφάριση (1-1), έχοντας και δύο δοκάρια.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στο Μπογιάτι του Νίκου Κόκκινου, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να ανοίγουν το σκορ στο 30'. Ο Παπαντζίμας εκτέλεσε το φάουλ, ο Ζουρούδης πήρε την κεφαλιά με τον νεαρό γκολκίπερ Αθανασίου να του λέει όχι, αλλά στην επαναφορά ο Παπιδάκης με κοντινή προσπάθεια έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές με τους Ζουρούδη, Καραχάλιο και Παπιδάκη, ενώ ο Άρης Βούλας άγγιξε την ισοφάριση στο 40' σε κεφαλιά του Σταθάκη όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (μετά από σημαντική παρέμβαση του Ντογκοτάρι).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πίεσαν αρκετά ψάχνοντας την ισοφάριση. Είχαν δεύτερο δοκάρι στο 60' σε προσπάθεια του Κριλή και εν τέλει η υπεροχή τους απέφερε καρπούς στο 75', όταν σε μπαλιά του Διακρούση ο Διγενής κινήθηκε έξυπνα και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Ο Άρης Βούλας έψαξε και ένα δεύτερο γκολ σε εκείνο το διάστημα έχοντας το μομέντουμ αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν ένα ματς όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά σαφέστατα στην επανάληψη έπαιξε καθοριστικό ρόλο το κίνητρο, με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν ψυχή και να φεύγουν με τον βαθμό τον οποίο τουλάχιστον δικαιούνταν.

***Διακριθέτες για τον Άγιο Στέφανο οι Μπερμπάντης, Αμανατίδης, Κατσέρης και ο ο σκόρερ Παπιδάκης.

***Διακριθέντες για τον Άρη Βούλας οι Παπαδημητρόπουλος, Διγενής και Τσιαγκάνης, για δεύτερο ματς αγωνίστηκε ο 18χρονος τερματοφύλακας Δήμος Αθανασίου και ήταν σταθερότατος

Διαιτητές: Φωστέρης, Σπυρόπουλος, Μπαλαγκά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Μπερμπάντης, Οικονομόπουλος, Αθανασίου, Κάρο, Καραχάλιος (78' Ποστόλι), Παπαντζίμας (88' Μακρής), Παπιδάκης (70' Μπόσιος), Ζουρούδης.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Αθανασίου, Βέλλης, Διακρούσης, Λίτσας, Μήτσιος, Τσιαγκάνης, Σταθάκης, Παπαδημητρόπουλος, Σανσάρογλου (65' Γιουνγκ-Σουν), Κριλής, Διγενής (90' Γκριν Λόνγκο).