×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Λάμπρος Πολύζος: «Διαθέτουμε σοβαρότητα, αφοσίωση και αρκετή δουλειά!»

Λάμπρος Πολύζος: «Διαθέτουμε σοβαρότητα, αφοσίωση και αρκετή δουλειά!»

Ο πρώτος σκόρερ (12 γκολ) της Νίκης Δροσιάς, Λάμπρος Πολύζος, μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, αναφέροντας όλα τα στοιχεία που παρουσιάζουν την ομάδα του σοβαρή και πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα!

από
στις 04/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ο πρώτος σκόρερ με 12 γκολ, της Νίκης Δροσιάς, Λάμπρος Πολύζος, μιλά αποκλειστικά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, σχολιάζοντας τα στοιχεία που φέρνουν την ομάδα του πρώτη με 51 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑΝΑ, 4 «στροφές» πριν το φινάλε! Ο ικανός φορ, μίλησε για σοβαρότητα, αφοσίωση και αρκετή δουλειά...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ: «Ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο και όχι το πρωτάθλημα, αλλά είναι για εμάς θετικό που μπορούμε να διεκδικήσουμε και αυτό! Ο προπονητής μας, ο Μάνος Ζορμπάς, μας ζήτησε από την αρχή να είμαστε σοβαροί και αφοσιωμένοι στους στόχους, το οποίο και κάναμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση και προσπαθούμε να βγάζουμε τον καλύτερό μας ευατό στο γήπεδο! Το κλίμα της ομάδας είναι άψογο, δεν συναντάς κάτι τόσο όμορφο και οικογενειακό σε κάθε ομάδα!»

Τέλος αναφέρθηκε και για το μέλλον του στην ομάδα της Νίκης Δροσιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την διοίκηση, όλα θα γίνουν αφού τελείωσει το πρωτάθλημα!» 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 18:39