×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ζαγουρής: «Δεν έχουμε κανένα άγχος για το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη!»

Ζαγουρής: «Δεν έχουμε κανένα άγχος για το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη!»

Ο έμπειρος προπονητής του Παλλαυρεωτικού, Νίκος Ζαγουρής, μιλά για το αυριανό (8/4) ντέρμπι με την Βουλιαγμένη και δηλώνει πως η ομάδα του δεν έχει κανένα άγχος!

από
στις 07/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού, Νίκος Ζαγουρής, μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, για το αυριανό ντέρμπι με την Βουλιαγμένη, σχολιάζει πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και πως η ομάδα του δεν έχει κανένα άγχος τόσο για το αυριανό ματς, όσο και για το υπολοίπο της σεζόν!

Ο Παλλαυρεωτικός βρίσκεται στην 5η θέση με 55 βαθμους (5 βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση δηλσδή και τα Καλύβια) και κανείς δεν μπορεί να του απαγορέψει το δικαίωμα να ελπίζει, ακόμη, για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Οι δηλώσεις του Νίκου Ζαγουρή είναι οι εξής: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η βουλιαγμένη, πρα' όλα αυτά δεν έχουμε κανένα άγχος! Όπως έχουμε τονίσει και παλαιότερα δεν ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο, αλλά με την παραμονή! Σίγουρα όλα τα παιχνίδια που απομένουν ως τέλος είναι «τελικοί» για όλους όσους είναι ψηλά, αλλά για εμάς η σεζόν είναι επιτυχημένη και δεν θεωρώ πως πρέπει να έχουμε άγχος για κάτι! Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, τόσο στο αυριανό παιχνίδι με την Βουλιαγμένη, όσο και για το υπολοίπο της σεζόν και στο τέλος θα κριθεί το έργο μας!»