×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Η Ελένη Αντωνίου εκπροσωπεί επάξια Ελλάδα και ΕΠΣΑΝΑ! (pics)

Η Ελένη Αντωνίου εκπροσωπεί επάξια Ελλάδα και ΕΠΣΑΝΑ! (pics)

Η κορυφαία -διεθνής- διαιτητής σε γυναικείο επίπεδο, έχει οριστεί από την UEFA και σφυρίζει τα δυσκολότερα ντέρμπι, στη φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων 2017

από
στις 08/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Αποτελεί μια από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» στην ΕΠΣΑΝΑ, αλλά και πανελλαδικά σε γυναικείο επίπεδο! Ο λόγος για την Ελένη Αντωνίου, η οποία αυτές τις ημέρες εκπροσωπεί επάξια Ελλάδα και Ανατολική Αττική στη Νορβηγία, εκεί όπου διεξάγεται η φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων 2017 (UEFA European Women's Under-19 Championship).

Η διεθνής διαιτητής, όντας μόνιμο... στέλεχος πλέον της UEFA, καθώς ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στα μεγάλα τουρνουά, τα πάει περίφημα μέχρι τώρα και ήταν άριστη στα δύο παιχνίδια που διήθυνε. Πιο συγκεκριμένα, η Αντωνίου ορίστηκε και σφύριξε διαιτητής στο μεγάλο σκανδιναβικό ντέρμπι στις 5 Απριλίου ανάμεσα στη Νορβηγία και τη Σουηδία (2-2), αλλά και στο παιχνίδι Σουηδία – Ιταλία (2-0). Τη Δευτέρα, δε, παίζει ως 4η στο Ιταλία – Νορβηγία.

Αναμφίβολα, η Ελένη Αντωνίου έχει κερδίσει με την αξία της 100% την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της UEFA και δηλώνει «παρών» σε κάθε μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Είναι σχεδόν βέβαιο, επίσης, πως το επόμενο διάστημα η διεθνής διαιτητής θα αναρριχηθεί και στους ελληνικούς πίνακες, με δεδομένο πως ήδη σφυρίζει στη Γ' Εθνική κατηγορία, ενώ ορίζεται τέταρτη στην Β'.

Την αξία της βεβαίως την επισφραγίζει κάθε εβδομάδα με τις διαιτησίες της στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής, εκεί όπου σε μόνιμη βάση το όνομα της Αντωνίου βρίσκεται στους ορισμούς των δυσκολότερων αγώνων. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ορισμός της και η άριστη διαιτησία της, ίσως στο δυσκολότερο και πιο απαιτητικό παιχνίδι της χρονιάς -από διαιτητικής άποψης- αυτό της Ατλαντίδας με τον Κεραυνό στην Ανθούσα για το Κύπελλο, το οποίο έβγαλε με απόλυτη επιτυχία.

Εμείς ως ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ να συγχαρούμε την Ελένη Αντωνίου για την παρουσία της στα γήπεδα της Νορβηγίας και να της ευχηθούμε τα καλύτερα...

hel1.jpg

hel6.jpg

hel5.jpg

hel3.jpg

hel2.jpg