×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Πέταξε» και έπιασε κορυφή η Άνοιξη!

«Πέταξε» και έπιασε κορυφή η Άνοιξη!

Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η Άνοιξη νίκησε εύκολα με 3-0 τον νεανικό Κουβαρά και έπιασε κορυφή, έχοντας «συγκάτοικο» τον Παθιακάκη (που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

από
στις 08/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΝΟΙΞΗ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 3-0

Με καταιγιστικό ρυθμό η Άνοιξη, κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Κουβαρά και... έπιασε τον Παθιακάκη στην κορυφή (που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο)! Για το πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, απέναντι στην ομάδα του Κώστα Καραβίδα και πήρε τρείς πολύτιμους, ακόμα βαθμούς που την οδηγούν με ακρίβεια στα... σαλόνια της Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες της Άνοιξης μπήκαν ξεκάθαρα με διάθεση νίκης και φρόντισαν να το δείξουν από την αρχή... Στο 6' το δυνατό σουτ Δρακόπουλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 7' σέντρα του Τσιούμας απο αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι Γεωργούσης πλασέ μόλις αουτ. Στο 9' έγιναν αλλεπάλληλα σουτ μέσα στη περιοχή, με τους παίκτες του Κουβαρά να διωχνουν όπως-όπως! Στο 11' ο Οσμανάι πήρε την μπάλα στο κεντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 1-0! Στο 25' ο ωραίος συνδυασμός των παικτών της Άνοιξης, είχε τελικό αποδέκτη τον Δαρζέντα που δεν δίστασε να κάνει το 2-0! Η συνέχεια του ημιχρόνου βρήκε τους παίκτες του Θαλή Τσιριμώκου να μονοπολούν, αλλά να μην μπορούν σκοράρουν...

Στο δεύτερο μέρος, το εξαιρετικό σε ποιότητα ποδόσφαιρό της Άνοιξης σύνεχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 60' ήρθε και το 3-0 με τον Δρακόπουλο! Στο 80' υπήρξε νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους, καθώς η προσπάθεια του Τσιούμα δεν κατέληξε στα δίχτυα, με το τελικό 3-0 να τοποθετεί στην κορυφή την Άνοιξη, έχοντας «συγκάτοικο» τον Παθιακάκη που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο!

*** Εξαιρετικοί οι Τσούμας, Ράλλης, Οσμανάι, Δαρζέντας και Δρακόπουλος.

***Διακρίθηκε για τον Κουβαρά ο νεαρός τερματοφύλακας Καραογλάνης, που απαγόρεψε σε αρκετές φάσεις να ξεφύγει το σκορ!

***Κρατήθηκε 1' σιγή στη μνήμη του Γιώργου Νικά, πρώην ποδοσφαιριστή της ομαδας, αδελφού του γραμματέα της συλλόγου, Αλεξάνδρου Νικά. Η νίκη ειναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Νικά που χάθηκε άδικα εχθές απο την επάρατη νόσο σε ηλικία μολις 51 ετών.

Διαιτητές: Πανούτσος, Πειρασμάκης, Βάλλας.

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Γεωργούσης, Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα- Αμπέλε(46' Λαζαρίδης), Ράλλης, Οσμανάι (82' Γιομπαδάνης), Τσιούμας, Δρακόπουλος, Δρόσος, Δαρζέντας (74' Βενετικίδης).

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Καραογλάνης, Βουλισμάς(49' Σωφρονάς), Μικιρδιτσιάν (64' Νικολακόπουλος), Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης, Χατζής (60' Ρέρρας) , Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Μπουλούμπασης.